Asyaaihsnser Az önce kaynanamla konuştuk görüntülü kızıma aynı bizim tarafa benziyor diyor sinir oldum ya daha el kadar nesi benziycek sinir oluyorum eşimin yıllık izni var memlekete gittimizde napıcam bilmiyorum ya 😭😔
Eminayaz Asyaaihsnser kaynanaların hepsi aynı bu bize benziyor ama gerçekten bize benziyor sana benzese söylerim filan😁
Kubraeylul19 Asyaaihsnser 😂 benimkide öyle diyordu başka sebepten kavga ettik şimdi yüzüne suratına bakmıyorum bu akşamda geldi sizin tarafa benzemeye başladı diyor 😂 boşver takma illa öyle yapıyorlar kolayı bulsalar ben dogurdum diyecekler
Asyaaihsnser Kubraegit1 ayy sorma bacım ya nefret geldi 3 yıl görmesem aklıma gelmezler ama eşim yıllık izninde 15-20 gün kalıyoruz zorla çok bunalıyorum daral geliyor gitmek istemiyorum zorluyor beni
Kubraegit1 Asyaaihsnser Çığu öyle be takma 😂Bizimki kendi teyzesinin çocuklarına benzetiyordu hayır Ne alaka 😂
Asyaaihsnser Kubraegit1 yuh yani kafayı yemiş 😃 yav ben bıktım kaynanamdan cami önüne bırakıp kaçıcam
Oznur kaganim9 aynen saçma sapan akrabalara kan bağı olmayan kişilere oooo😁😁😁 oznur a benzemesine kime benzerse benzesin
Mom8 Asyaaihsnser takılma canım annenlere gidince de aynı bize benziyor diyecekler eşin gıcık olacak 😁😁
dbm Asyaaihsnser amaan ne sinir oluyon ya. Belki de seni sinir etmek için özellikle yapıyodur. Evet hep babasına baktım hamileyken falan de .
Rabiabebek12 Asyaaihsnser 😒ah allahim hic sorma ayni dettten müzdaripim esime benziyor aslinda kizim ona benzesin sorun yok ama kaynanamin arada bana benziyor demesi cıldırtıyor beni 😠🤬
Asyaaihsnser Rabiabebek12 hiç benzemiyor sanaaa teyzeeee aynı annesi bebekkkkk 🤬🤬 ne çektik be bu kaynanalardan
Eminayaz Asyaaihsnser yok mok dersen daha cok yapar gül evet senin kopyan de geç veya hic cevap verme ben dinlemiyormuş gibi yapıyorum ondan hep der bu beni hic sallamıyor diyor😁