Bsrkr5 Valla her halde sizin eşiniz çok nadir sabahlamıştır oyun için. Yada sizinlede çok güzel vakit geçirip vaktinin bi kısmını oyuna ayırmıştır. Bu şekilde konuştuğunuza göre. Ne güzel beraber eğlenecek vaktiniz de var. BAĞIMLI olan eşe müdahale etmenin neresi saçmalık onu da bi açıklasanız da bilsek. Bağımlıdan kastım gününün yarısından fazlasini oyuna ayıran eşlerden bahsediyorum. Hiç mi ihtiyacı yok eşinin bi muhabbete, bi ilgiye, bi yardıma ne bilim beraber bi etkinliğe ? Dozunda oynayan bi insana zaten karısmak saçmalık ama bağımlı olmuş birine de bi kendine çeki düzen ver demenin hiç bir saçma yanını göremiyorum. Eşiniz bağımlı mı değil mi bilemem, sizin bundan memnun oluşunuz da zaten bağlamaz kimseyi fakat yorum yaparken GENİŞ açılı yorumlar yapın. Şahsen benim eşim bağımlı sayılır. Bi pc’den oyunlar, bi pubg. Ben memnun değilim fakat müdahale etmeyi tamamiyle kestim çünkü değişmedi. İhtiyacım olan eşimin gününün çogunu oyuna bilgisayara vermesi degil, ihtiyacım olan eşimin bizimle ben ve çocuğumla bolca vakit geçirmesi. Bize kalacak olan anlar, anılar bunlar. Her neyse sizin de yaklaşımınız böyle saygı duyulur