Gamzem12_y 3 ay 19 günlük oğlum kulağını öyle bir tutup çekiyor ki kopacak sanıyorum kulağı mı ağrıyor acaba bi de bugün 7 8 defa kakasını yaptı mukusluydu
Diana2306 Gamzem12_y kızımda öyleydi uzun süre 6 ay 2 günlüktü bir de baktım diş çıkıyor diştendir canım
Si_se_ta_be Gamzem12_y Kulağı ağrıyor kıyamam çök ağlıyor mu geceleri fln . Benim bebeğimde 2.5 aylıkken 1 hafta ful ağladı kakası öyleydi kulağına götürüyordu elini hastaneye götürdük iltihap vardı.
Senihaaa Gamzem12_y belki kulağı da ağrıyabilir su kaçmış olabilir tabi kesin diş değil en iyisini doktor bilir canm
Koza Gamzem12_y kulak iltihabı da olabilir. Kulağının içi kuru mu? Arkasında yuvarlak bir kemik var orada kızarıklık var mı?
Koza Gamzem12_y iltihap belirtileri olabilir zeytinyağı ile içini biraz kulağın demli tutun bazen kurulukta çocukta kaşıntıya sebep olabiliyor.
Taze_1anne Gamzem12_y benim kızımda sürekli kulagını cekior intternetten araştırdım süt damlatmak cok zararlıymış allah korusun zar bile zedelenebilirmiş o yüzden cesaret edemedim
Gamzem12_y Si_se_ta_be bakalım eğer geçmezse hastaneye götürecem malum sebepten dolayı çıkmak istemiyorum ama
Gamzegnyl Gamzem12_y bizdede aynısı olmuştu doktorumuz oyun yapıyor olabilir yada uykusu gelmiş olabilir dedi
Gamzem12_y Si_se_ta_be ya benim bebeğim normalde öyle çok ağlamaz güleçtir iki gündr çok mızmız bazen bağıryor bugün çok sayıda değişk kakalar yaptı
Gamzem12_y Si_se_ta_be hiç uyumadı diyebilrm sabah sekizden kalktı normalde onbir de falan kalkar gün içinde bir iki saatlik uyurdu bugün toplasan iki saat uyumadı