Prennsesveannes Kızlar merhaba 🌸 instagramda mtcbaby diye bir sayfa var daha önce alışveriş yapan var mı aranızda acaba ürünleri nasıl fiyatları uygun gibi geldi de bana yada uygun fiyatları önerebileceğinz sayfalar varsa yazarsanız sevirinim😘😂
gvnkbr Prennsesveannes geçen sponsorlu çıktı reklam karşıma bayağı uygun güvenilir mi bilmiyorum bende bakmıştım
35_gkgk_35 Prennsesveannes merhbaa ben çogu eşyasını ordan alıyorum çokta memnunum.. cufcufbabyy den alıyorum birde
Demirozdemir2019 Prennsesveannes bende 2 gun önce oradan sipariş verdim umarım mennun kalırım,yorumları gayet iyiydi alanlar memnun ve fiyatlar cok uygun..
Selinimsi Prennsesveannes merhabalar kızımın 3-6 aylık kıyafetlerini ordan almıstım fiyat performans acısından güzel ama bana biraz kalıpları büyük geldi kızım sen 9 ay 12 günlük hala o zaman aldgm cıtcıtlı badileri ve pijama takımlarını giydiriyorum tabi takımların altları kısaldı biraz ama idare ediyor :) gecen gün tekrar baktım badi almak ıcın suan aldgm zamana göre bir hayli zamlanmıs maalesef
Gocebe88 Aynı postu bende açtım şimdi. Merak ediyorum. Çıtçıtlı body filan akşam diyorum. İnş yazan çıkar.
Aysenurr_yunus Prennsesveannes oğlum zayıf ve uzun olduğu için ben hep bir beden büyük aldım hep tam oldu renginde de solma hiç olmadı değil tabiki bir tık oluyor