Sfy_42 Bebeğim 3 aylık bile değil ama 6 9 yada 9 aydan büyük kıyafetler anca denk geliyo var mı benim gibi olan
anne15 Sfy_42 maşallah tontiş mi yoksa ? Benim gelişimi normal gidiyor fazla kilo almıyoruz galiba 😕 Azıcık tontiş olsa istiyorum aslında. 3 aylıklar oluyo artık bizede 62 günlüğüz
Kahve_keyfi Sfy_42 canım kıyafetin kalıbından da farkediyor gecen 9 aylık pantolon aldım oğluma (oğlum 4 aylık)çok dardı ama bir takımda aldım 0-3 ay tam oldu
Nurbeyaz Sfy_42 bize 12 ay bile oluyor 3 aylık 7 kilo 65 cm gören 6 aylık sanıyor balik yağı iciyorum günde 3 adet doktor ondan dedi bebek kilo almış
Deletedmom196 Nurbeyaz balık yağını uzmanlar 1 yaşından önce önermiyor siz doktor tavsiyesiyle mı başladınız acaba
Deletedmom196 Nurbeyaz hımm anladım iyi yapıyorsunuz o zaman. Nasıl içiyorsunuz ya benim midem hiç almıyor. Balıkta hiç yemem zaten 🤭
Gulsum71_ Nurbeyaz hangi balik yagini kullaniyorsunuz benimde kizim 2 aylik 5 kilo 200gr bendemi kullansam acaba sizin kullandiginiz balik yagini biraz kilo alsin istiyorum
Thanim Deletedmom196 balik yagli vitamin haplari var oceanmummy kullaniyordum ben balik yiyemiyorum pek, hic kotu tadi yoktu hapin 🙈
Deletedmom196 Thanim ben hamileliğimde hiç kullanamadım ya çok kötü tadı geliyordu normalde balıkta hiç tüketmem dediğiniz markayı alıp deneyeceğim 😊
Thanim Deletedmom196 bende yiyemedigim icin doktorum bu hapi onermisti cok iyi anliyorum o yuzden sizi, denemenizi oneririm bende bir yerden o faydayi almamiz gerek ☺️
Alya_sare Sfy_42 benm kızımda öyleydi şimdi 7bucuk aylık genelde 12 18ay alıyorm hatta kalıbına göre dahada büyük alıyorm