Zehra1994 Kızlar aranızda emziren anne diyeti yapıp kilo veren var mı? Varsa örnek diyet listenizi paylaşabilir misiniz? 🙄
Balbademim3 Zehra1994 ben bebekten vakit bulabilirsem yiyorum ama hamilelik öncesi kiloma dönemedim henüz
Deletedmom200 Zehra1994 bebeğiniz kaç aylık ? Ben kızım 1 yaşında başladım diyete sütüm de azalma olmadı eğer 6 aydan büyükse 1 fincan Yeşilçay içebilirsiniz 6 ana 6 ara öğün şeklinde beslenin ara öğünlerde cigbadem meyva yiyebilirsiniz ana öğünlerde ve sabah toplamda 5 dilim tam buğday ekmeği pirinç patates mısır yok günlük 2.5 3 litre su yeterli bide evde spor yapabilirsen ne mutlu 😊
Zehra1994 Habibe2746 Bende acıktıkça yiyorum kilo almıyorum ama vermek istiyorum doğum öncesi kiloma dönmek istiyorum 😅
Zehra1994 Kubra01wi İnstagramda çok denk geliyor bana reklam olarak böyle hep olumlu sonuçlar almışlar alan kişiler yorum yapmışlar felan ne kadar gerçek bilemiyorum tabi. Sütüm arttı değeri yükseldi felan demişler
Zehra1994 Deletedmom200 40 günlük bebiş henüz doğuma +25 ile gittim şu an - 15im kalanı da gitsin istiyorum 🙄
Kubra01wi Zehra1994 ya diyetisyenle ilgisi yok ramazanda oruç tutuyordum zaten biraz problemliydi bide diyete başladım iyice gitti oğlumda hiç kilo almamış bu ay moral sıfır sütüm iyice gitti her 3 saatte bir 200 ml gelirdi iki gogsumden şuanda 70 80 en fazla 120 falan geliyor oda bı kere geldi 😫😫
Kubra01wi Balbocegi isim.vermiyim.simdi dediğim.gibi diyetisyenle ilgili değil çünkü daha öncede ben açtım zaten yemek yiyemezdim ama sütüm hep vardı ramazanda biraz azaldı ama yiyince duzeliyodu diyette çok fazla gitti 3 gündür çok az dünden beri yiyorum ins duzelir
Nerminkuzey Peki emzirme döneminde ödem atıcı çay ya da detoks su öneren var mı ? Haftalardır tartı aynı gösteriyor , bezdum🤦🏻♀️ En sonunda dolu dolu, tıka basa yicem o olcak 🤤
Balbocegi Kubra01wi inşallah gelir . Bende cuma gününden beri başladım online diyete . Siz böyle yazınca korktum biraz 🤔🙄
ZMK Zehra1994 2 haftada 10 kilo gitti 7 kilo kaldı boğazımı tutabilsem o 7 kiloyu 2 haftada vericem de yiyorum napayım Allahtan ne alıyorum ne veriyorum o yememe rağmen 😂