ZeynepAdam SerapElif karnına masaj yapabilirsin ben youtube den açtım bi yenifoğan hemşiresinin yaptığı masajı uyguladım çok rtkili olmuştu Bir de zeytinyağ ile poposunu uyarabilirsin o da çok rahatlatıyor
Thesra SerapElif Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 gün normal kabul ediliyor canım eger herhangi bir huzursuzluğu yoksa merak etme yapar
fatima SerapElif 2 gün az ama biraz bekleyin yapmazsa müdehale edersiniz umarım gerek kalmaz kendisi yapar
Remim Anne sütü alıyorsa 15güne kadar normal diyor doktorlar benim Kızım bir defasında 12gün yapmamıştı eğer rahatsız değil normalse hareketleri korkma bekle ve sakın müdahale etme çocuğa
Elifff Banyo yaptırıp kasıklarına masaj yapabilirsiniz yada kucağınızda tuvalete oturur pozisyonda tutup sağa sola yavaşça sallayabilirsiniz
Sabriyeillke Ben zeytinyagi iciyorum ebe poposunu uyarma surekli ister demisti bes gune kadar normal sayiliyor dedi
Esrayukselkosu Popo deliğini zeytinyağı yada fitil ile azıcık uyarırsanız yapabileceğini söylemişlerdi banada. Henüz kas sistemini kullanmayı bilmediğinden bırakmıyor olabilir diye :) Diğer bir ihtimal (kesinlikle böyledir demiyorum) yeterince süt almıyorsa ve doymuyorsa da kaka yapmayabilir :(