Gozdetanem Kızım 2 ay 26 günlük ve ben hala onun ne zaman acıktıgını anlayamıyorum. Her agladıgında meme veriyorum kilo alımı 1. Ayda 650 2. Ayda 600 diye giitti. bu sabahta bezinde turuncu lekeden gördüm sadece anne aütü alıyo. Yaşayan var mı bunları?
Azraeva Gozdetanem Eger agzini araniyor gibi yapiyorsa, dilini disari atiyorsa acikmis demektir. Her aglama acikma aglamasi degil 🙏🏻
Umitemre Gozdetanem 💞💞21 Şubat 💞💞doğumlu mu bebeğiniz? Bizde o tarih doğumluyuz da 🥰 ben 3-4 saatte bir emziriyorum nerdeyse düzene girdi sabah 06:00 9.30 12.30 16.00 19.00 akşam uykusu Gecede belli olmuyor 12 de kalkıyor birde 3 gibi kalkıyor 3200.doğduk enson 2aylıkken tartıldık 5800 dü
Umitemre Gozdetanem bu arada acıktığı zaman zaten emim ol ortalığı yıkacak kadar güçlü ağlar.onu rahat ayırt edersin
annediyeabartmayin Umitemre bu düzeni nasıl oluşturdunuz maşallah ✨✨ ben zaman ağlarsa emziriyorum çok sık yani gece de uyandığında emziriyorum
Sibellllll Gozdetanem turuncu lekeler bizimde oluyor du siz yine her ağladığında emzirin elinizden geldiği kadar bebek doyunca bırakıyor memeyi zaten bezlerin icerisindeki bir kimyasalin idrarla birlesmesinden oluyor demisti doktor bize
Mercey01 Gozdetanem bende o dönemde bebeğim ne zaman ağlasa emzirirdim. İlk 3 ay aç olmasa da meme arar diye. Turuncu lekede eğer yanlış hatırlamıyorsam bezden kaynaklanıyordu ama belki daha net hatırlayan biri çıkar.
annediyeabartmayin Gozdetanem Bende ne zaman ağlarsa o zaman emziriyorum. Hiç düzen yok oluşturmalı mıyım bilmiyorum. Bu arada 1 ay 27 günlüğüz
Umitemre annediyeabartmayin aslında ekstra bişey yapmadım kendisi oluşturdu karnı çok acıkınca zaten yeri göğü inletiyor her ağladığında vermiyorum bazen anne kokusu için ağlar bazen korkar ağlar
Nurbeyaz Gozdetanem sütünüz az ya da siz az su içiyorsunuz suyu 3 buçuk litre için susuz kalmış aç kalmış
Gozdetanem Aslında suyu çok içiyorum. Sütümde var ama anlayamadım. Yani bi memeden içerken diğer memeden sızıyo süt