Songulnisa Kırkım yeni çıktı bi kaç gün oruç tutmak istiyorum çocuk sütten kesilir felan diyen oldu doğru mu tutan var mı?
1ogretmenanne Songulnisa daha çok erken, çok küçük bebeğiniz riske atmayın . Tam süt üretiminin en önemli zamanları
Agg0207 Songulnisa sütte ciddi oranda azalma yapıyor aç susuz kalmak bebegin çok küçük rızkıyla oynama ilk 6 ay çok önemli bebegn gelişimi için
Merveazra Songulnisa cok erken ustelik bebeginiz sadece sutunuzle besleniyorken bence tutmaniz hic dogru olmaz. Benim kizim 7 aylik ek gidaya gectigimiz halde ben tutmuyorum sonucta emziriyorum rizkindan yemeye gerek yok sonra allah nasip ederse tutucam.
Songulnisa Merveazra çevremde bi kaç kişi tutuyor bi yaşında bebeği var bi şey olmuyor dedi bazıları sütün azalır dedi ikilemde kaldım teşekkür ederim
Balliturta Songulnisa geçen sene 40 ım çıkmıştı son 10 günü tutmuştum sütüm azalmadı , azalsaydı devam etmezdim . Sizde çok istiyorsanız bir gün tutun deneyin .
Hayat16 Songulnisa onlar Allah on emaneti. Niye zulm edesiniz? İçinizden gerçekten tutmak gelse , burada sormazsınız.