Hafsosss Merhaba guzel anneler Malum havalar baya ısındı istanbulda. Biz yetişkinler sıfır kollara geçiş yaptık ama bebeğimi nasil giydirecegim konusunda kararsizim. Siz nasıl giydiriyorsunuz bu sıcaklarda
Deletedmom30 Hafsosss ben gece yatırırken düşünüyorum şuanda.12 aylık bebekleri gece uyurken nasıl giydircez diye🤦♀️
Melekoyku Hafsosss vala ben bugün kısa kollu elbise giydirdm ama altına külot lu çorap giydirdm yinede ne olur ne olmaz ya
Ahseninannesii @Hafsosss her yer aynı Canım çok sıcak kızıma zıbın ve altına mini şort giydiriyorum o kadar bazen şortu bile çıkarıyorum çok terleyince ☺️
Ahseninannesii @Hafsosss 14 aylığız biz ama o aylardada böyle sıcakta öyle giydiriyordum ben çünki terleyip hasta olması daha kötü çok terliyordu
Muhammed_efe Ben hala alt üst uzun giydiriyorum üşüyormuş gibi hissediyorum. Bende hala uzun kol tayt giyiyorum. 6 aylık olduğu için çok hareketli değil üşüyebilir
Oflu61 Gündüz kısa kol şort veya barbatöz giydiriyorum.Gece yatarken de uzun kollu tulum. Belini örtüyorum sadece müslinle 9 buçuk aylık
Kubraegit1 Hafsosss BEn bugün kısa kollu çıtçıtlıyla durdurdum sadece bacağı soğuyunca ince tayt giydirdim 😄