Krclilknur kızım 19 aylık malum yaz geldi beyaz tenli hemen isilik döktü önereceğiniz losyon veya krem var mı ?
Tugbaoz Krclilknur bizimkide beyaz tenli bugün baktım ensesi isilik olmuş banyoya soktum hemen sonra akşam tekrar banyo yaptırdım hafiflemişti.bol bol banyo yaptırın rahatlar.
Aslanannesiii Krclilknur benim oglumunda boynunda ve ensesinde isilik vardi. Suan cok az kaldi size onerim gunde iki kere dus aldirin fakat isilik olan bolgeye sampuan ya da sabun kullanmayin. Dustan sonrada sudokrem surerseniz iki uc gune tamamen gidiyor.
Krclilknur Deletedmom224 çok hareketli maalesef ilerleme durumuda olabiliyor benimki garantiye almak 😌
Miyav Merhaba 🌼Doktorumuz sadece sık sık yıkamamızı söylemişti. Herhangi bir şey sürmemizi önermedi. Daha önce sürmüş müydünüz? Düzelme süresini uzatabilir belki deri hava almazsa 🤷♀️
Krclilknur Miyav bebekken bebe yağı sürüyorduk birde sık sık yıkıyorduk aynısını yaptık ama geçmedi bu dönemdede doktora götürmek istemiyorum🥴
lionyez Oğlum isilik oldu , Bepanthol losyon ve hametan Sarı kutu ve sık sık banyo önerdi doktorumuz ama ben eski usul deniz suyuyla yıkadım hemen geçti.