Zahkrii Hanımlar merhaba. Kızım 9 aylık. Bir süredir kollarının altında tutarak yürütüyorum. Yürüteç kullanmadık hiç. Bugün farkettim yürürken bir ayağını tam basıyor diğerinin parmak ucuna basıyor. Endişelendim bir problem mi var diye.
Deletedmom201 Zahkrii böyle parmak ucuna basmaya devam etmemeli.mümkün olduğunca yalın ayak yere bassın hissetsin yeri parmaklarını. Farklı zeminlerde yürütmeye çalışın. Bence şimdilik parmak ucuna basması normal kızımda öyleydi ve şimdi normal yürüyor
Kevser61 Zahkrii benm kızımda arada yapıyo 2 adım duzgun atıyosa 3. Adımda parmak ucunda basıyo. 9ay 25 gunluk. Yenı yenı alısmaya basladıklarından oluyo sanırım hheycanlanıyo cunku ayakdayken 😂
Zahkrii Deletedmom201 Kevser61 park uçlarına basarak yürüdüklerini biliyorum ilk başta ama tek ayağıyla normal yürüyüp tek ayağıyla parmak ucuna basması garip geldi biraz.
Kevser61 Zahkrii dneyın benm kızım ılk bı korktu basmak ıstemedı 🙈 ayaklarıyla oynadı sonra emekledı alısınca tekrar bastırmaya calıstım oyle bastı 😂
Duygu01 Zahkrii evet 2 ayağıyla parmak ucunda yürüdüğü oluyor. Birde çıplak ayakla yürümeyi deneyin çorapla zor öğreniyorlar
Zahkrii Kevser61 çorapsız denedim bugün hiç bi fark yok 😂 çoraplıykenki gibi paldır küldür gidiyo. Yine sol ayak tabanıyla basıyo sağ ayak sadece parmak ucu
Zahkrii Kevser61 ana yüreği işte. Hemen endişeleniyor. İnşallah normaldir. Ne zaman doktora gideriz bilmiyorum. İki aydır iş dışında hiçbir yere gitmiyoruz. Sadece 9. ay aşısı için evden çıktık. Korku tavan.
Kevser61 Zahkrii parmak ucuyla yuruyen cok bebek duydugum ıcın normaldır dedım. Genelde yurutec kullandıkları ıcın yada denge saglayamadıkları ıcın yapıyolar bunu. Canınızı sıkmayın o yuzden. Bızde doktora gıdemıyoz. Cumartısı gunu acıl bı durum oldu gıttık corona supelı bırısı 10 adım ılerımde duruyodu 🤦🏻♀️
Zahkrii Kevser61 😳 corona şüpheli birisi neden ortalık bir yerde duruyormuş ki. Bahsedilen tedbirler bunlar mıymış gerçekten. Hastaneye gitmemekle haklıymışım. Bazen acaba abartıyor muyum diyorum ama yok ben daha uzun süre gitmem hastaneye.
Kevser61 Zahkrii kan testı verıcektı bıde soruyo kadın neyın var covid19 supesımı dıye. Kızda utanıp sıkılıyo cevap veremedı . Kadın bı bagırdı soylesene nıye soylemıyosun dıye. Bız utandık valla. Cocugunu kucagında ve uzakdan muayne edıyo doktorlar. Ama hıc bı sekılde gıdılmemesı gerek gercekden.
Zahkrii Kevser61 yazık ya ne hale geldik. Hastamız hasta gibi davranmıyo. Doktorlarımız korkuyo gerginler. Allah sonumuzu hayır etsin.