Deletedmom318 Aslangzm Ateş yapmamıştı bizde. Ama doktorumuz dış hiç ateş yapmaz yapsa bile 37,5 u geçmez demişti
Aylin_lina Aslangzm Benim kzım da 7 aylık olacak yarın ilk diş göründü kaşığa da değiyor 2 gündür ateşi var 37.5 oldu. Çok mızmızlanıp ağlayıp uyumadığı için 37.5 da ben calpol veriyorum. Bakalım kaç gün sürecek bu durum yaşayıp göreceğiz🤷♀️
Aslangzm Deletedmom318 oğlum 8 aylık daha diş çıkarmadı , bugün ateşlendi 38,6 yı gördük Diş diye şüphelendim doktora götürdük Oda öyle dedi 😕😔
Deletedmom318 Aslangzm Enfeksiyonda olabilir. Bir defa bizde de aynı olmuştu 38 leri gecik görmüştüm dış sandım ama enfeksiyon çıkmıştı. Takipte kalın bakalım dış ateşi çok uzun sürmez düşüp çıkmaz diye biliyorum
Beren2323 Rukiyemiran diş çıkarırken ishal mi olunuyor bebeğim 9 aylık iki dişi çıkmıştı günde 4-5 kere kaka yapıyordu geçmişti şimdi yine öyle diş çıkarıyo galiba
Rukiyemiran Aslangzm rica ederim canım eğer dişse yeşil soğanın başını verin ağzına ısırsın o rahatlatır kalıntısını alır bide 7 karanfil ez 2 kasik zeytin yağı koy dolabta 1 gün beklesin onuda dış etlerine sür rahat patlatır dışını
Orkidemm Orkidemm lütfen sordugun soruyu okurmusun ve başlığını. Başına gelen olayi sormamışsin olacakmi onu sormussun
Rukiyemiran Aylin_lina dene canım ise yarar 4 ay 17günlüğüz ilk arka dış patladı ikinci arka dişte patladı şimdi on üst dış alt dış şişmiş onları bekliyoruz erken çıkardı bizimki sürünce rahatliyordu halada sürüyorum