TGBYBSEN Merhaba hanımlar bebeğim 48 günlük ve bu bir haftalık süreçte ağlarken katılmaya başladı. Katılıyor ve morarıyor doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama o sırada yüzüne üfleyerek nefes almasını sağlıyorum . Yaşayan var ise deneyimlerini anlayabilir mi ?
Kbrbydk TGBYBSEN aşı yapilirken çok katılarak ağlamıştı bebeğim ben bilmiyordum ama hemsirem yüzüne üfle nefes alsın demişti
-erCansu- TGBYBSEN evet bende ufluyorum cnku surekli kafilarak agliyodu doktorda igne vurdurdugum her hemsirede uflememi soyledi cnku baska turlu kendine gelmiyo 17 aylik hala daha katildigi oluyo
Mirayimran TGBYBSEN yüze üflenirse nefes alamaz nefesini çeviremez ben böyle biliyorum yani biri bana üflese mesela bende aynı zamanda nefes alamam nefesim kesilir öyle düşünün
Missskokulum 17 aylik kizim hala oluyor.. bunu firsata cevirmeye basladi sedigini yaptirmak icin yapiyor bazen.. ebe soylemisti bana da yuzune 1 defa ufle diye.. o sirada nefes alma geregi duyuyor bebek ve nefes aliyor
Yagmur2019 TGBYBSEN evet doğru yapıyorsunuz bana da ebe dik tut ve üfle ciğerlerine nefes gidemez dedi benim bebeğim kolik ne yazık ki ve genelde kolik bebekler katılarak morarak ağlıyormuş 🥺 çok zor bir şey sizinkide olabilir ki umarım değildir ama öyleyse gaz sıkıştırıyordur
Pedagog_anne TGBYBSEN birçok çocuk anlık katılabilir ağlarken ama bu durum sıklaşırsa nefesi çok gidiyorsa hep katılıyorsa kardiyolojiye bi kontrol ettirin şu korona dönemleri bitince
Uzaymekiii TGBYBSEN benim kızım ağlarken hala katılıyo sinirlenince özellikle yüzüne üfle demişti doktorumuz üfleyince anlık şaşırıyo ve katılması geçiyo👍🏼