Hulya12 Bebeginize tavuk hangi marketten alıyorsunuz doğal organik tam bulamam ama ona yakın güzel tavuk nerden alıyorsunuz öneriniz var mı?
Yasedem Hulya12 migros yada macro center da bulabilirsiniz organik tavuk yada çiftlik sepetim diye bir site var onada bakabilirsiniz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hulya12 Normal msrketten alıyoruz. Taze gekiyor en azındsn güveniyoruz uzun süre beklemiş olmuyor. Ordan alıp yediriyorum
Krmbraaa Hulya12 https://akdeniztoros.com.tr/helal-tavugun-uretim-surecleri/ biz Akdeniz torostan başka tavuk tüketmiyoruz siddetle tavsiye ederim.
Kuzum35 Yasedem eşim tavukçu ve fazla para verip organik diye alınan tavukların yüzde doksanı daha büyük ve kartlaşmış tavuk oluyor ya da organik denilen tavugu 10gün falan daha geç kesiyorlar. Etiketli üründe organik bulmak maalesef çok düşük bir ihtimal.
Yasedem Kuzum35 benim eşimde tavukçu ben hanımefendi sordu diye dedim yoksa ben ya köy tavuğu veriyorum eşimin çalıştığı firmadan yada normal tavuk 🙃
Domino canim esim sultanbeyli merkeze giderse et ve balik kurumundan aliyor taze ve uygun. yoksa hakmar bim a101 migros da cok nadir aliyor genellikle iste bilimdik marketlerden aliyoruz zaten 2 sefer yaparim biter cok da beklemez. 😋