Merfeee Kızlar bugüne özel e bebek ıslak mendil ve temizleme pamukları indirimde (Gerçekten indirimde) 😂😂😂😂😂 15*60 temizleme pamuğu ne zaman baksam fiyatina 97den 65e düştü olarak görüyordu. Etikette 65ten hiç düşmemişti.. bugün 53e düşürmüsler Hemencecik aldım 2 kutu😀😀😀
Ozalmir Merfeee devam mendili aldım gerçekten uygun fiyatlar yenidoğan da vok guzeldi baby me şimdi devam mendili aldım
Merfeee Ozalmir kargo ücreti 4lira canım gidip alsan otobüs yada tramvayla gitmem lazım.. 3lira git 3lira gel 6lira yol parası ☺️ 100 TL üzeri kargo bedava ben 2 paket aldım
Merfeee Icot banada msj geliyor meil geliyor hiç bir şekilde görmesem bile eşim mutlakaa uğruyor işi gereği ☺️☺️☺️
Merfeee Ozalmir ben doğduğu günden beri hiç ıslak mendil kullanmadım Temizleme pamuğu kullandım ılık Su ile sildim poposunu.. Sabah akşam zeytinyağı ile sildim. Pişik kremi pudra falan hiç fayda etmedi bize .. zeytinyağı ile tertemiziz😃😃😃
Merfeee Zhdsngz öldürmek değil ama cildine değsin istemedim içerisinde ne kadar şu bu Yok deseler bile var mutlaka..
Merfeee [bilinmeyen] valla Aynen öyle haklısın canım 😘 bizde 34 günlüğüz. Doğduğu gün yatağı büyük diye küçük beşik aldık o geldi bez geldi Extra tulum aldım o geldi battaniye beğendim o geldi .. kendime bi kaç parça bişey aldım o geldi Dışarıdan çikolata geldi hediye çiçek geldi Geldi de geldi senin dediğin gibi kargocu öldürecekti beni😂😂😂
Merfeee Icot dün oğlumu babaanneye bıraktım ev alışverişine gitmem lazımdı hemencecik listemi yaptım ağzımı sağa sola ayırmadan geliyim diye migros ve e bebek dip dibe benide çekti hemen girdim 10 dakika gezdim 😂😂😂