Deletedmom310 Kızlar bebeğim üç aylık bir kaç gündür uyanır uyaaz.yorganini yada üzerinde örtülü ne varsa yüzüne çekiyor gece de çekerse birşey olur mu nasıl.cozum.bulabilirim buna
Azizeguney Deletedmom310 Havalar ısındı zaten üşümeyeceği şekilde giydirin üzerini kapatmayın Allah korusun boğulabilir. Bende böyle yapıyorum
Deletedmom421 Deletedmom310 Canım benim bebeğimde hareketlerinden dolayı ayaklarıyla üstünü açıyor sen muhtemelen omuzlarına kadar örtüyorsun ama kollarından aşağıyı örtüyorum beşiğin kenarlarına sıkıştırıyorum bebeği sıkmadan hem zaten yaz geldi artık üstünü acsada bişey olmaz ama omuzlarına kadar örtme canım😘
elifiii Deletedmom310 Üstüne örtülecek şeylerle uyutmayın veya yalnız bırakmayın. Hiç önerilmez ilk yıllarda yorgan vs. Allah korusun..
otose_san Deletedmom310 uyku tulumu giydirebilirsiniz, havalar ısındığı için zıbının üzerine penye tulum giydirip yatırıyorum kızımı, sabaha karşı az da olsa serin oluyor diye, 1 yaşında kızım ve fazla hareketli olduğu için sürekli üzerini açıyor
Nenvarkuzum Deletedmom310 benim bebeğimde aynı şekilde yapıyor bende çekemesin diye battaniyenin kenarlarını hep beşşiğe sıkıştırıyorum oda çekemiyor