ElifAlya Tunanin_annesi26 bana da hem dr hem de eczaci kac kiloysa o kadar damla dedi. 2ml kac damla oluyorki
Tunanin_annesi26 ElifAlya siringayla veriyorum 2 ml 40 50 damla yapti hesaplayinca. Saglik ocağının verdiginde 50 ml demir varmis . Eczaci eger fazla diye tedirgin oluyosaniz 1 ml ile baslayin kilosu artttikca ml olarak arttiriesiniz dedi. Oyle yapicam artik
Rabia88 ElifAlya merhaba bebeğiniz kaç aylık dişinde siyahlık yaptı mı [bilinmeyen] [bilinmeyen] Tunanin_annesi26 Tunanin_annesi26 2 ml çok fazla değil midir yetişkinler için bile 10 damla yazıyor
Tunanin_annesi26 Rabia88 içeriğindeki demir oranına göre hesaplamıştı eczaci. Olaci aldıktan sonraki gün benim de kafama takıldı sormaya gittiğimde günlük alması gereken miktara göre hesplamisti
ElifAlya Rabia88 bebegim 5.aylik 4.5 aylikken basladik. Disi olmadigi icin suan siyahlik yapiyor mu bilmiyorum🌸
Hifaa ElifAlya benim kizim 21 aylik ve purferro dislerini boyadı simdi meyvesuyuna karıştırıp veriyorum keske en basta da oyle yapsaydim😑