neyzen15 Koala sefix 9-25 oto koltuğunu kullanan var mı Veya kullanıp memnun kaldığınız bir marka önerir misniz
Deletedmom190 neyzen15 E bebekten aldim cok memnunum. Baby plus markasi. 0 15 aylik. Hem puset hem oto koltugu hemde bebek arabasina takiliyor
Janss neyzen15 Maxi Cosi/Tobi 👍🏻 Her anlamda ihtiyaçlarını karşılar, sadece 360 derece dönmüyor, bebeğiniz büyükse arkaya dönmüş şekildeki pozisyonu da çok sevmiyorlar zaten.
neyzen15 Deletedmom190 uzun vadeli olsun diye 9-25 veya 9-36 düşünüyorum bir de uzun yol yapıyoruz yazın bebek için rahat olsun diye düşğnüyorum ama kararsız kaldım bulundupumuz yerde e bebek vs yok bakıp alamıyırum da 🤷🏻♀️
Deletedmom190 neyzen15 Ben internetten aldım. Ama büyük boylarda vardir. Bebim kizim 2.5 aylik oldugu icin 2 yasina dkar kullanirim diye düşündüm 😁
Subatannesi neyzen15 tam isteginizi karsilayacak sekilde cunku yatabiliyor uzun yolda rahat ediyor bebekler. Ve dedigin gibi uzun vade de kullanilabiliyor ben 5 yasina kadar kullandim.
neyzen15 Subatannesi bir de şey merak ediyorum yatış pozi. Ayarlarken zor oluyor güç gerektiriyor falan demişker öyle miydi sşzin de