Arazinannesi Kızlar bebeğim 6 ay 13 günlük hiç diş çıkartmadı daha ama salya, huysuzluk, ağlama, ve ağzına ne bulsa götürüyor bu olanlar diş belirtisi olabilir mi yoksa atak mı kafam çok karıştı?
Mom061 Arazinannesi Diş belirtilerine benziyor, benim kızımda böyle. Damakları ne durumda baktın mı ?
Ela_Kaan Arazinannesi diş belirtisi canım bizde 1 aydır var hepsi 6 ay 11 gün 3 gün önce 38 derece ateşi oldu geçti ama diş yok ortada 😊
GramPozitifBakteri Arazinannesi diş belirtisi çok yüksek bi ihtimal kızımın ağız çevresi kızarırdı bazen bide salyalardan 6 buçuk aylıktı alttan ilk dişi patlattı yakın bence de sizin
Yas-Kar Arazinannesi diş belirtisidir benim oğlum da aynı şekilde ve bugün ateşi de yükseldi dikkat edin ateşini sürekli ölçün ince giydirin
Arazinannesi Mom061 evet canım baktım diş etleri sertleşmiş baya sert ama böyle hani çıkanlar atmıştı burada görmüştüm belli oluyordu izleri oluyordu ama bizde yok şuan da göremedim 🤷🏻♀️🤭
Arazinannesi Ela_Kaan Aslında Araz 3 aylıktı böyle kaşıntı salya herşeyi ısırma isteği yine vardı ama damarları yumuşaktı şöyle bir aydır falan sert 🤭
Arazinannesi GramPozitifBakteri İnşallah Rabbim yardımcımız olsun 🙏🏼 bir de benim merak ettiğimilk diş çıktıktan sonra mesela 2. 3. Diş Çıkacağı zamanlar da da mı böyle huysuz ağlamaklı vs oluyorlar
Arazinannesi Yas-Kar O kadar sıcak ki o yüzden son 2 gündür ince giydirmeye başladım :) Yaa hayırlısıyla çıksın da rahatlar belki biraz bebişler de 🙈
GramPozitifBakteri ArazinannesiAmin cnm :) ilk dişler geliceğinde daha rahattı benimki hiç anlamadık ne ara patlattı şuan ise daha hırslı daha fazla ısırmak istiyo ve ilk dişe göre daha huZursuz bi tık fazla zorluyo şuan ama her çocuk aynı mı olur bilmiyorum :)
GramPozitifBakteri Arazinannesi rahat geçer inşallah valla ısırılmadık yerim kalmadı jel sürerken bi sıkıştırıyo parmağımı çekemiyorum da canı acıcak diye kanatıyo valla çok derdi varr çıksın da rahatlasınlar 🙃