uyanik_yeliz Kehribar kullanan anneler acaba bebeğinizin kolyesinde kaç taş var ben aldım ama sanki küçük 😟 takıyorum arkaya kayıp boğazına yapışıyo bişey olur diye çıkardım 🤷🏻♀️
YK_ uyanik_yeliz taşını hiç saymadım ama açılıyor kehribar kolyeler yani kırar gibi hafiften çektikçe büyüyor bizimki sen yine temkinli dene de farklıysa kırılmasın benim yüzümden 😇😅
tuananilmoms uyanik_yeliz bebişim uyuyor şuan uyanınca sayıcam yazarm😬 ama benimde öyle boynuna takınca arkaya gidiyor bende korktum ayak bileğine 2 kere doladım o şekilde takıyoruz şimdilik
uyanik_yeliz tuananilmoms evet mantıklı benimde bileğine takmak aklıma gelmişti ama aklıma takıldı bi yaziyim dedim teşekkür ederim 🤗
Deletedmom190 tuananilmoms Bebekler icin olanlari yetisiinlere nazaran dha kucuk oluyorm bende kizima aldim smdilik ayak bileginde. Oturmaya baslayinca takicam boynuna. Dikkat edin Allah muhafaza sıkıştırır nefessiz bırakır. Ha ayak ha boyun farketmez etkisi ayni.
uyanik_yeliz Deletedmom190 evet haklısınız Allah korusun tabiki bebeklerinki yetişkinlere göre küçük olur da bi tanıdığımda görmüştüm gözümün önüne geliyo sanki biraz daha büyüktü bebeğinin boynunda 🤔aklıma takılmaktansa yazıp fikir alıyım dedim
GirayinAslisi Tamda kehribar la ilgili post açmıştım bi kişi yazdı sadece sagolsun, burda görünce yazıyım dedim oğluma dis icin almak istiyorum 8 aylik 5. Disi cikarmakk uzere ateş yok sadece huysuzluk oluyor kehribar alıp fayda gören var mı acaba
uyanik_yeliz tuananilmoms benim neden 30 o zaman ya tesbihte bile 33 tane var anladım kısalığından zaten
uyanik_yeliz Mermeral gaz sancılarına nazara diş çıkarken diş huysuzluğıuna ağrısına ateşe iyi geliyomuş doğal bi taş nettende bakabilirsin
GirayinAslisi uyanik_yeliz inşallah canım ya ben de getirticem kafaya koydum oglum, pespese dis çıkarıyor umarım işe yarar
tuananilmoms uyanik_yeliz aa bilmem ki canım bunda 32-33cm diyodu 3 yaşa kadar kullanılıyomş evet baya kısa ozman sizinki sıkıntı yapar çocuğada