Bdee07 Aranızda e bebeğin Malt içeceğini kullanan varmı varsa memnun kaldınız mı ne kdr zamanda etkisini gösterdi paylaşırsanız çok sevinirim
Saadetkaan Bdee07 kullanmak ne kelime koli koli aldim ictimde pek cok etkisi olduğunu soyleyemem ama inanilmaz şekerli ve kilo aldırdı bana
Saadetkaan Bdee07 ananas suyu icin cok etkili ve hemen farkediyor malt cok etki etmedi bana kilodan baska🤣🤣🤣
Bdee07 Saadetkaan bnde humana still tea çayı aldım rezene içtim atık çöp kutusu gbi hissediyorum kndmi Dere otu yiyorum herşeyi yaptım olmadı artmadı bu maltanayı okudum denemek istedim belki bu kez olur dedim
Bdee07 Saadetkaan kilo aldırdığını okudum ama herkeste aynı olmayabilir dünye meselesi bence o bnde şuan bulduğumu deniyorum artsın dye napcam şaştım kaldım en son aklıma bu geldi oyzden merk ettim sizin fikirleriniz nedr dye
ZMK 1ogretmenanne tadı da çok güzel ya bende onu kullanıyorum canım kola çektiğindede içiyorum asitli gibi olduğu için
Fasulyeninannesi Bdee07 ne zaman gelirse artık bir hafta on günü bulur elime geçmedi ne yazık ki o zaman yazarım inşallah ben şeker oranı düşük olandan aldım inşallah kilo yapmaz zaten meyilliyim daha doğum kilom duruyor
Bdee07 1ogretmenanne anladım ama gaz olayı varmış marketlerde satılanlar gaz yapmış bir çok kişiye szde yaşadınız mı öyle bir durum
fistikcisahap Bdee07 valla kuzu 3ay kullandım 3 ay emdi bıraktı artık bende almıyorum çoğalttı ama öyle aman aman bir performans bekleme bol su iç ve sağlıklı beslen
Elifnazberat Bdee07 internetten alabilirsin Migros larda satışı var ama genelde bulunmuyor mutlaka dene
Senihaaa Bdee07 ya aslında ben garanti olsun diye içiyordum çok şükür sütüm vardı ama yine de garanti olsun diye içiyordum çay kahve yerine
1ogretmenanne Bdee07 bizim normal bi gaz sorunumuz vardı ekstra bi şey olmadı ama ben asidinin gitmesini bekliyordum içmeden önce , ve gün içinde rezene ve kimyon çayı içiyordum
Bdee07 Senihaaa anladım maşallah ozmn benimde iki göğüsten 60 cc çıkıyor bazen 30 arttırmalıyım bebeğime mama vermek istemiyorum