espalp 1semra_Levent yiyebileceği her şeyi 🤣 tüm mevsim sebzeleri, kuzu eti, kahvaltı çeşitleri 🤣 bütün günüm ona yemek düşünmek, hazırlamak ve mönü yapmak üzerine kurulu. Daha zevkli bi iş görmemiştim 🤣
morsevenfilolog 1semra_Levent Sebze çorbaları, Pankek, mücver çeşitleri, meyve püreleri veriyordum. ☺️
Kado87 1semra_Levent bizimki 8 aylik sabah kavalti sonra meyve sonra yogurt aksamda corba yapiyorum 1 yasina kadar hersey tadimlik diyorlar hala fazla yuklenmedim oyuzden
1semra_Levent espalp çok haklısın canm bnde sabah akşam onu düşünüyorum sebze meyve fialn veriyrm ama insan farklı şeyler arıyor 😊
1semra_Levent morsevenfilolog pankek ’le mücveri deniycem canm sagl sebze ve meyve püreleri havuç suyu meyve suyu filan yapo veriyrm şuan 😊
Caganpinar morsevenfilolog pankek yapmayı çok istedim ama henüz dışımız çıkmadı korktum açıkçası 😅 siz bebeginize verince sıkıntı yaşadınız mi hiç
espalp 1semra_Levent sebzeli pizza, patatesli havuçlu kabaklı mücver, pankek, krep, patatesli yumurta, bebek pudingi, kuzu etli biber dolması, kıymalı patates yemeği… oğlum severek yiyor 🙏🏻 Haklısın canım 🙏🏻 Belki farklı olan vardır seninki de sever
1semra_Levent espalp insallh canm ne güzel yesin tabi yemek yiyen bebisler lazım bizede benimkinin yeni yeni dişleri çıkmaya basldi ama çoğu bu deniycem bakalim😊
Fasulyeninannesi espalp ek gıdaya ne zaman başladınız bizde 7 ayligiz ama öyle gıdalar vermedim henüz ben mi geç kaldım
Egemre espalp canım sebzeli pizza ve bebek pudingini nasıl yapiyosun tarif edebilirmisin rica etsem 🙏😊
espalp 1semra_Levent püre yerine yedireceğiniz sebzeleri gerçekten sebze yemeği gibi yapmayı deneyin. Göreceksiniz alışacak. Sonra sebze yemekleriyle karşılaştığında zorlanmadan sevecek. Bir de pütürlüye geçin ki blender bebesi olmasın🤣 naçizane öneriler 🙏🏻
morsevenfilolog Caganpinar Siz ağzına minik minik verin o damağıyla ezip yer. Ben ilk verdiğimde de dişi yoktu. Ama çiğnemeye çalışıyordu. 🥰
1semra_Levent Kado87 iyi ypmissin canm evet çoğu şey tadımlık veriliyor bnde yoğurtlu çorbalar ve sebze çorbası filan yapiyrm tam olarak bi kahvaltı ypmadim henüz muhallebi peynir fialn veriyrm yoğurt ve meyvesini de veriyrm yada meyve suyu meyveyi genellikle püre olarak veriyrm😊o yuzden fikir almak istedim
1semra_Levent espalp tesekkur ederim canm rendelereyek yapmak daha iyi olur sanirim hepten puturlu görmesin 😊😊
espalp Fasulyeninannesi biz 5 aylık başladık alerjik bi bebek kakasının toparlanması gerekiyordu gibi çeşitli sebeplerimiz vardı. Ama ben blender olayını bitireli çok oldu. Nerdeyse 1 aydır pütürlü parçalı yediriyorum hatta taneli şekilde. Böyle alıştı her gün farklı şekilde, menü şeklinde hazırlamaya çalışıyorum. 7 ay 28 günlük şu an. Günde genellikle 2 bazen 3 öğün veriyorum
minigim_35 Bizde 7 aylığız ama hiç bişe yemiyor yoğurt sevmiyor sürekli ısrarla vermeye çalışıyorum ama yok kabul etmiyor 😔
1semra_Levent minigim_35 benimkide ilk yoğurda tepki gösterdi canm içine meyve filan koyarak verdim 😊
espalp minigim_35 yemesin ilerde alışır elbet. Israr ettiğiniz sürece yemek istemeyecektir. Oğlum alerjik biz yoğurt denemedik bile. İlerde fırınlanmış olarak yiyebilsin ona bile razıyım ben 🤣
Fasulyeninannesi espalp geçmiş olsun öncelikle normal o zaman benimki de 6 aylık başladım 7 ay 7 günlük daha