Asyaaihsnser Kızlar hayırlı ramazanlar bugün İstanbul baya sıcak kızım terliyor siz bebeklerinize ne giydirdiniz ben bir zıbın üstüne sıfır kol elbise bi de çorap giydirdim üşümez heralde 🥱
Oap12 Asyaaihsnser 5 aylık kızıma atlet ve incecik bi tulum giydirdim. Pencereyi açık, ayaklarına ince bi carsafla uyutuyorum ama yine de kafası su gibi, çok terliyor.. istanbuldayiz biz de
Aysgllylcn Asyaaihsnser zıbın üstüne ince hırka giydirdim kızıma sadece çorap felan yok çok sıcak gerçekten bugün
Sumis35 Asyaaihsnser sadece kisa veya sıfır kollu zibin giydiriyorum sabah ve akşam çorap giydiriyorum ama gün içerisinde çıkarıyorum izmirdeyiz.
Asyaaihsnser Çok sıcak bugün gerçekten ya peki terleyince üstünü mü değiştiriyoruz terliyken rüzgar alırsa mı üşütürüz 😫 ilk bebek ilk yaz tecrübesizim
Minikbal Asyaaihsnser sırtına bez koyabilirsiniz ama değiştirmenizde fayda var terleyip soğursa hasta olur
espalp Asyaaihsnser şu an tek zıbın ve üstüne müslin örtü ile uyuyor 🤣 Ayvalık yanıyor 🤣 akşam da tişört ve ince altla uyuyor