Selo Kızlar kızım 3 ay 11 günlük Uyurken bir anda bir çıglık atıyor aglayarak uyanıyor iki üç gündür olmaya başladı çok korkuyorum bende öyle bagırınca anlayamadım daha önce hiç olmadı korku duası okuyorum çok korkuyor titriyo resmen çok üzülüyorum😢
Zeyyy Selo kollarından korkuyo olabilir mi benim kizim da öyleydi kolları hareket edince uyanırdı ben bacaklarını açık bırakır kollarını kundaklardım çok sıkı olmicak şekilde
YEymeninAnnesi Selo zamanla bazı çocuklarda oluyor bu durum bnm oğlum dada vardı b durum çok şükür korkup çığlıkla kalkması gecti ama yine arada ağlayarak uyanıyor bu arada 5 ay 19 günlüğüz
Ekininannesi Selo doktor bize bu durum için olmadan bir şeyler söylemişti. Uykuya dalarken bir yerden düler gibi oluyoruz ya onlarda öyle kıss rüyalar gmrmeye başlıyormuş o yüzden bağırarak uyanıyorlarmış. Olursa korkma denişti doktor
Hll Bebeğinizi iyi gözlemleyin birsey onu korkutmus olmalı aynı durum belki tekrar ediyordur bir ses ışıklı veya ışıksız ortam uykusundan bölünerek kucaga alınma yatagında canını yakabilcek bir cisim (benim önerim bas uçlarına yasin-i şerif koymak) ve bir önerim daha var bebeğinizi kundaklayıp yatırmanız dikkatli takip ederseniz bulursunuz
seda2424 bnm kizim 4 aylik canm aynisi bendede oluyo cigligina mutfaktn zor koşuyorum cok korkuyorum ama olanliomus boyle syler korkuturlms bebklri