ozlemky Arkadaşlar merhaba, evimi karınca bastı. Duşakabinin içinden bile çıkıyor. Bütün vücudum kabardı stresten, kaşınmaktan. Bir çözümü olan var mı allah rızası için ağlamaktan gözlerim şişti artık 😭
Bnbalkan ozlemky filit karınca ilacı ben trendyoldan sipariş ettim ilacı döküyorsun hepsi meydana çıkıyor 1 gün sonra 1 tane göremezsin
Omerasaf38 ozlemky karınca berekettir canım ya en azından ben öyle düşünüyorum 4 senedir evinden hiç gitmezler kendileri ne yaptıysam başarılı olamadım ben de pes ettim onlar kazandı 😊 yatağıma bile cıkıyor uyanınca ilk onlarla göz göze geliyorum 🤪 evimin çok yerinde yuvası var tuvalet banyo balkon mutfak yatak odası misafır odası her odada yuvası var
Minikbal ozlemky benim evdede ayakkabılığın altından çıktı kimlere bile girdi. Raid karınca böcek ilacı var ondan sıktım bitti
ozlemky Omerasaf38 ya tabi öyle derler ama evimde çok fazla var bebeğim emeklemek üzere yarın birgün yerde gördüğünü ağzına atacak ben rahatsız oluyorum valla bilemiyorum 😔
Ssevey Omerasaf38 Okurken güldüm valla 😂 ben dayanamam öldürdüm kaç kere eşimde bak gör onlar seni yicekler diyip durdu ve gerçekten de kolumda kulağımda falan yakaladım ama hiç hoş değil sürekli kaşıntı hissi veriyo mübarek 😂
Sakura-chan AnneKaplan at kestanesini direk alıp belli yerlere koyuyorsun o kadarcık. Üzerindeki dikenli şeyi çıkarıp kestane kısmı kalacak sadece
Ssevey ozlemky Bende de çıktı bir ara minicikler bide tatlı tatlı ama sinir oldum tabiki tezgahta geziyorlar ağzı açık birşey görmesinler kaynanam bi ilaç verdi toz kenarlara koydum koyar koymaz yok oldular karşı komşuma da olmuş onada verdim ama daha soramadım gittiler mi diye