Zeynepazram Ne yiyip iciyorsunuz gözünüzü seviyim tarif verin koca ayı mutfaga gidiyo istedigini yiyiyo canım tatlı cekiyp süt ve ürünleri yumurta kuruyemis olmadan tarif verin piliiiiissss
Talhaz Zeynepazram internette suyla yapılan kek tarifi vardı denedim ama hiç güzel olmadı açıkçası hiç bişey yiyemiyorum 😬ve aşırı canım tatlı çekiyor 😑
NurCelik Zeynepazram kuzum sütsüz yumurtasız kek tarifleri var onu yapıyorum mesela dün revani yaptım çok güzel oldu eğer seviyorsan
Zeynepazram Talhaz benimde cok cekiyo yıllardır ictigim sigarayı bile hamileği ögrendigim gibi anında bıraktım ama yok cikolata beni cok zorluyo bagımlıyım resmen
Talhaz Zeynepazram isterseniz o tarifi sizde bi deneyin belki siz beğenirsiniz onum dışında pekmezle helva yapmıştım o biraz beni tatmin etmişti bir de yulaf pekmez muz bunları karıştırıp yiyorum çok tatlı çektiğinde maalesef diğer tüm tariflerde tereyağı süt yumurta falan var
NurCelik NurCelik kekte yapabilirsin yoğurt olmayınca koyu kıvamlı oluyor 1 su bardağı kadar maden suyu koyuyorum
Suheylaninannesi Zeynepazram ayni durumdayiz ne yazik ki pismaniye yiyorum helva yiyodum kan testinde hersey normal susam yuksek çıktı birde tavuk ama yumurta yiyince yuzunde döküntüler oluşuyor anlamadim gitti
NurCelik https://imgyukle.com/i/r7MZbH ben Su yerine maden suyu koydum ama yumurta koyabilirsen sirkesiz yap