Cerenzenginn00 Bsrumt55 ben istanbuldayim aileme gondermeyi dusunyorum da bayat urunler diye yorum atmislar hep
Nellyy198 Cerenzenginn00 ege bölgesinde en çok kuruyemişi sevilen bir mağaza tereddüt etmeden alabilirsiniz bnce
Gulmrt Cerenzenginn00 sayfayı bilmiyorum ama mağazasındaki ürünler çok iyi her zaman tercih ederim Eskişehirde var şubeleri ♥️
Kuzum35 Cerenzenginn00 izmirde ünlenmiş ve bir kaç şehirdede bayisi var diye biliyorum. Kuruyemişleri falan gayet güzel oluyor. Lokumlarıda tazeyken denk gelirseniz onlarda lezzetli özellikle sultan sarma👍
Deletedmom266 Cerenzenginn00 bursada cok guzel bir magazasi var. ve hersey nefis. Hep ordan aliriz kuruyemis lokum cikolaya vs
mrvcr Cerenzenginn00 izmirde birçok yerde mağazaları var. ürünleri efsanedir. istanbulda da açtılar galiba ama gidip bulup alamıyorum keşke yakında bi yerde olsa 😊
idil1990 Cerenzenginn00 bizde surekli alisveris yapariz yasadigim yerde iki subesi var oldukca buyuk bi firma urunleride gayet lezzetli attiginiz linkle amblemide ayni ama internet sitesini denemedim
16102018 Cerenzenginn00 bayılırım harika malesef bulunduğum yerde de yok ama ablam gönderir arada istediklerimden onun olduğu yerde var çünkü 😃 ilk defa duydum internet sitesi olduğunu bakayım bari 😊
Happyparent Cerenzenginn00 eşim geçende sipariş vermiş 2 günde geldi kargo, çok güzeldi, özellikle cevizli inciri