Ctnayse [bilinmeyen] üzülmeyin 11aylıkken emeklediler şimdi destekle yürüyorlar emekleyeli daha 3hafta oldu ☺️
Mrvemom ErtugrulAnnesii kankaaamm hayırlı uğurlu olsunnn😍 darısı bize inşallah☺️ Huysuzluk hat safhada 🥺 diş yerleride beyazladı çizgi gibi bakalım ne zaman gelecek 🤷♀️
ErtugrulAnnesii Mrvemom çok zorrr kankaa çokkk 😒😒 Allah kolaylık versin size de. Beyazladıysa yakındır ama kolay bisey değil hemen cıkmıyo degisik bisey ya😞 çok teşekkür ederriiimmm sizde kurtulun biran evvel😍😍
Hazelika ErtugrulAnnesii Allahım darısı bize olsun kaç aydır uykusuzluğumuz, huysuzluğumuz, iştahı zaten hiç demiyorum hayırlısıyla biz de kavuşaydık o incilere🥰 sizin dişler de hayırlı olsun gözünüz aydın😍
ErtugrulAnnesii Hazelika amiin çok teşekkür ederim🥰🥰 evet belirtileri hem bebisleri hem bizleri mahvediyor ama cok güzel bi duygu, sizde tadarsınız inşallah yakın zamanda 😍🤗
meruz ErtugrulAnnesii gözünüz aydın ☺️ benim oğlumunda damakları çok kabarık ve alt önde dişin yeri 2 tane belli beyaz ancak daha ptlamadı. ne kadar sürer acaba diye düşünüyorum bi 1 ay daha bekler miyim ya🙈 eller 4 parmak ağızda habire önlük değiştiriyoruZ🤷♀️