Ilkgozbebegim06 Canlar park besiklerinize nasıl uyku seti kullanıyorsunuz bi araştırdım hep yan bariyerli takımlar cikiyo tahta beşikler için sizlerinkiler nasil acaba
Nurbeyaz Ilkgozbebegim06 boşuna bekleme kardeşim kaynana postu olsa 50 yorum gelmişti şimdiye kadar.. ben kullanıyorum park beşik nevresim takımı kullanıyorum uyku seti kullanmiyorum
Buseasel Ilkgozbebegim06 Keşke 200 TL verip almasaydım uyku seti diyorum çünkü aşırı gereksiz bişeymiş. Park beşiğe göre diye satmışlardı. Ama kesinlikle öyle değil. Sakın boş yere para verip almayın onun yerine daha gerekli şeyler alın
defnesmomm Ilkgozbebegim06 park yatak için english home’dan aldım ben nevresim takımını. Pike filan da var, bakabilirsiniz oraya. Yan koruma vs ihtiyacım olmadı, almadım öyle birşey, zaten yumuşak oluyor park yataklar. 🦋
melekustundag Ilkgozbebegim06 bende park beşik kullaniyorum ve ekstra uyku seti almadım zaten park beşiğide öyle bişey gerekli bile değil bende nevresim kullanıyorum çarşaf yorgan felan
Ilkgozbebegim06 Nurbeyaz aynen ya sabahtan beri bi cevap yok halbuki yarısından çoğu park besiktir eminim bende uyku setleri hoşuma gidiyordu da peki ölçümüze göre nevresim bulabildiniz mi resim atma şansınız var mi
Ilkgozbebegim06 defnesmomm bende yan koruma falan istemiyorum işte takımlar genelde öyle oluyo bakayım bi canım tesekuurler
Nurbeyaz Ilkgozbebegim06 LCW bebek nevresim takımı kullanıyorum canım ölçüler aynı tüm nevresim takımlarinda
Buseasel Ilkgozbebegim06 Zaten şuan sıcaktan uyuyamıyor ayrıyetten pike almıştım onu örtüyorum üzerine
Ilkgozbebegim06 melekustundag bende kışın yorgan kullanıyordum ama yaz geldi kendi yorganımı kaldırdım uyku setimi serdim bebeğime napsam die düşünüyorum
melekustundag Ilkgozbebegim06 ben gece yatmadan önce üstüne ince uzun kollu pijama giydiriyorum çünkü gece sürekli üstünü açıyor ve bende örtmüyorum sıcak olduğu için kendimde örtünmüyorum
Ilkgozbebegim06 Nurbeyaz part yatak ölçüleri farklı oluyor ya onu kastettim canım beşiğe denk geliyor mu die
Doraveduru Ilkgozbebegim06 ben a101 den aldım nevresim takımını. Öyle mükemmeliyetçi bir insan da değilim. Nevresiin büyük gelen kısmını altına kiviriyorum.hatta baş kısmı düğmeli idi orasını da sokup attım. Geçirmek zor oluyor diye.🙈benim için rahatlık pratiklik onemli
KkadriyeE Ilkgozbebegim06 park beşik nevresimi baktım bulamadm normal nevresimleri uyarlıyorum valla🙈🙈