Fato bilgibulutu bunu yapıyorum ilk günler bacaklarım karnım pertti sonra alıştım ama yinede bu kadar henüz yapamıyorum dinlenme sürem fazla
Deletedmom200 bilgibulutu ya maşallah diyetle birlikte mi ben Ramazan’a bı kaç gün kala rasladim videoya ramazanda yapamadım son 3 kilom var onun için ramazandan sonra yapcam
bilgibulutu Deletedmom200 diyetle olmadı vefemedım ben😊 az az herşeyden yiyerek, aksam yemegınden 1.5 saat sonra bu vıdeoyu yarım saat arayla 2 kez yaparak verdım
Deletedmom200 bilgibulutu benim diyet listem var ☺️85 kilodan 73 e kadar düştüm hedifim 3 kilo daha verip vücudumu forma sokmak 7 sene önce ilk hamileligimde 120 kiloya çıktım ve 3 sezeryanim var 🙄🙄
Deletedmom200 bilgibulutu çok şükür çoğu gitti azı kaldı 😊ama bu daha zor bide ramazan bide karantina ve dediğim gibi yemeği acayip seven bı insanım şu süreçte kilo almamak için çabalıyorum 😣
elmalikurabiye Siblkrdg 1 aydir haftada 5 gun yapiyorum 4 kilo verdim.2 3 mil yapiyorum vaktime gore 74ten 70e dustum
bilgibulutu Deletedmom200 4 duvar arasında kılo almamak ımkansız azda olsa yoruz, o yuzden bu yag yakıcı vıdeoları yap sadece ck etkılı oluyor
bilgibulutu Fato yarım saat arayla 2 set yapıyorum ben, süreyı kendıne göre ayarlayabılırsın 2 saatte olur 😊
Deletedmom200 bilgibulutu aynen çok zor oluyor sporada ramazan dolayısıyla ara verdim çünkü günde en fazla 2 saat uyuyabiliyorum 😞oda bünye dayanmiyor.
Fato bilgibulutu ben doğum yapalı tam 1 sene oldu eski fotolarıma bakıyorum şuanki halimden daha zayıf hatta daha dinç görünüyorum anlamıyrm ciddi bi yorgunluk var üzerimde ve bunu atamıyorum git gide kilo alıyormuşum gibi hissedyrm galiba tükenmişlik yaşıyorum sporda yapsam bişi değişmiyo anlamadım🙍
Eksielma Merhaba 1,5 ay önce sezeryanla doğum yaptım acaba bu hareketler sütte azalma meydana getirir mi