Mamiiii Kızlar moralim çok bozuk saçlarım dokunduğum gibi elime geliyor. Emzirdiğim sürece böyle mi olacak siz neler yaptınız bu duruma?
Umuttt Mamiiii bi sure boyle olur ama duzelicek sonra beslenmene dikkat et kalsiyum ve d.vitamini onemli 👍
annediyeabartmayin Mamiiii Benim hamileliktem önce hamilelikte ve hamilelikten sonra hep döküldü. Daha sonra sarımsaklı şampuan kullanmaya başladım. Şimdi çok şükür dökülmüyor. Yerden saçlarımı toplamaktan bıkmıştım bir ara 😀
Ahsenay Mamiiii 9 aydır avuç avuç dökülüyor kestirdim olmadı kına yaktım olmadı asla salamıyorum saçımı hep toplu ona rağmen her yer saç
Ahsenay annediyeabartmayin ne kadardır kullanıyorsunuz sarımsaklı şampuanı kaç kullanımda etki gösterdi
Kibos Mamiiii benimde öyleydi 2 3 yıkamadır revox pure kullanıyorum çok çok azaldı Bi deneyin isterseniz
Derosss Mamiiii avuç avuç cümlesi yetmez öyle böyle değil ne yapsam geçmedi 5 ay olacak nerdeyse ön taraflarım resmen kel oldu görüdükçe ağlamamak için zor duruyorum umarım en kısa zamanda düzelir
Mamiiii Derosss ne zaman geçecek acaba benim bebeğim daha 3 aylık böyle giderse 5. Ayda saç kalmayacak
Derosss Mamiiii inşallah biran önce geçer çünkü ben kel kalmak üzereyim bu lanet virüs yüzünden zaten dışarı çıkamıyoruz bişey yapamıyoruz iyice dağıldık ya