kubraF Kızım 5 aylık diş çıkarıyor 2 dişi patladı. Ve bu dönemde çok terliyor sadece kafası terlerdi şimdi sırtı ensesi su gibi oluyor hemen değiştiriyorum ama uyurken terleyip soğuyor sanırım ve öksürmeye başladı inşallah hasta olmaz. Normalde bu kadar terlemiyodu şu an diş döneminde diye mi bu kadar terliyor acaba ? 🤔
minnakprenss kubraF benimki 4,5 aylık kafası yer içinde iki üç gündür de eli ayagı sırtı çok terliyor gece agız mendili koyuyorm sırtına ensesine çekiyorum her uyanmada yeniliyorum eger çok fazla olursa komple üzerini değiştiriyorum yoksa hasta olur aman dikkat et
dvran22 Benim kızımda terlemezdi bu 2 haftadır terliyor 2 dişimiz patladı onun bi etkisi var mi bilmiyorum ama havalar da ısındı onun da etkisi olabilir canım nerde yaşıyorsunuz
Tatlininannesi Benim kızım da 5,5 aylık,onun da dişi geliyor. Kafası hep terlerdi ama son birkaç gündür sırtı,eli,ayağı da çok terliyor. Diş gelmesi ile havaların ısınması aynı zamana denk geldi. O yüzden dişten mi oldu havalardan mı hiç bilemiyorum.