Nrsn5 Bebeğimin elleri ve ayakları sürekli terliyor. Özellikle ayakları hep ıslak zıbınıda ıslanıyor aynı şeyi yaşayan, bilgisi olan var mı ?
Ayparcam Nrsn5 bnim oğlanda öyle ama çare bulamadım. Elleri ayakları burnunun üstü kafası çok terliyor.
Deletedmom5447 Nrsn5 benimkininde başı sırtı falan sürekli ıslanıyor özellikle uyurken emerken kalın mi giydiriyoruz acaba
Ayparcam Nrsn5 ailede var mı elleri ayakları terleyen doktor genetik olabilir ailenizde var mı bu durumu yaşayan demişti bize
Erencinarinannesi Nrsn5 ben çorap giydirmiyorum ama tek zıbın olmasına rağmen su içinde kalıyor oğlum gerçi yerinde beş dakika durmuyor ki
TwinadoMom Nrsn5 yaa aynı aynıı daha kuru zamanını görmedim diyebilirimm. Şuan çorapsız duruyor havalarda ısındı iyice terler diye. Ne gece ne gündüz giydirmiyorum
Neib Ne kadar ince de giydirsem başı elleri ve ayakları hep ıslak gün içinde sık sıkta yıkıyorum elleri iyice kuruluyorum ayakları da kuruladıktan sonra pudralıyorum 1 saat sonra yine aynı başı öylece duruyor ona bişi yapmıyorum🤣
Nrsn5 Ayparcam evet benim sürekli terler küçüklüğümden beri. Okulda çok çekmiştim peçeteyle yazıyordum yazı😊