SmyyKrmMhmt 2 ay önce vajinal doğum yaptım doğum sonrası sık karşılaşılan bir şeymiş dr krem fitil vs verdi geçmezse ameliyat dedi ve geçmedi 😔 aynı durumu yaşayıp geçen var mı ? Varsa ne kullandınız yazar mısınız ?
Dunyamsensn2008 SmyyKrmMhmt Bildiğim kadarıyla ısırgan otu nu lapa yapıp üzerinde bekletiyorsunuz düzenli yapın deneyin faydasını belki göreceksiniz denemekte fayda var bebeğimde vardı yaptım bir kaç kere ondanmidir bilemem ama geçti krem vs. De kullaniyordum.
Deletedmom334 SmyyKrmMhmt bende de oldu, hindistan cevizi yağı sürdüm her tuvaletten sonra, hem yumuşattı hem iyileşme süreci hızlandı
Sedaahmet SmyyKrmMhmt bende değil ama oğlumun poposunda çatlak vardi. Doktor Fito diye bi krem verdi. Sabah akşam hafif sıcak suya 10 ar dakika oturt dedi. Sudan cıkınca bu kremi sür dedi. 1,5 -2 ay da anca iyileşmişti
SmyyKrmMhmt Gamzegnyl Dunyamsensn2008 2 aydır bu durumdayım kremleri düzenli bir şekilde kullandım ama pek faydasını görmedim 2 gün iyi 2 gün kötü bende bitkisel deniyim dedim sarı kantaron zeytinyağı vs 1 aydır kullanıyorum ısırgan lapası da 1 er gün arayla yapılıyormuş şuana kadar 4 kez düzenli yaptım ama değişen bişey yok artık napacağımı bilemiyorum biri 4 yaşında diğeri 2 aylık bebeğim var çok zorluyo artık beni
SmyyKrmMhmt Deletedmom334 kremler fayda vermedi bende sarı kantaron ve zeytinyağı kullanıyorum ama 2 gün iyi 2 gün kötü sürekli yeniliyo dr kronikleşmiş iyileşmesi zor demişti kremleri 1 hafta kullan bakalım dedi düzenli de kullandım ama değişen bişey olmadı ama ben bi ümit geçer diye bekliyorum ama yeniden gitmeye karar verdim. Ameliyatta ilerki yaşlarda dışkı tutamama sorunları oluyomuş ondan korkuyorum
Dunyamsensn2008 SmyyKrmMhmt Canım çok çok geçmiş olsun zor gerçekten inşallah biranönce geçer ne diyim. Ama mutlaka vardır çaresi sen devam et olmazsa belki etki eder.Corek otu yağı kullan onu dene .Allah’ım yardımcınız olsun
sebnemrah SmyyKrmMhmt kabız olmaman lazım Allah yardımcın olsun benim ufacık bebeğim öyle oldu 1hafta da geçti çok şükür kremler kullandın mi biz Fito anestol ve pişik önleyici Krem onsitizin kullandık bebeğime