G_09 Esma12 benimde kızım 4 ay 25 günlük 1 aya yakın hiç uyku bılmez saatlerce uyutmaya çalıyorum sadece beş dakıka için artık ne yapacagımı bılmıyorum nasıl uyku düzenini yapagımı bılmıyorum kafayı yicem çok yoruldum
Makarna_kulak Esma12 canım pisigi olabilir ,atletinde kıl olabilir sırtı kaşınır,kulağı ağrıyabilir bunlarada bi bak😘
Domino Esma12 atak haftasi olabilir,sancısı olabilir,diş cikartiyor olabilir(bazi bebekler anne baba genine bağlı erken çıkarabilirmiş) aklima bunlar geldi.
Zeyno111 Esma12 Atak döneminde canım o yüzden 4.ay atağı öyle bir şey ki ne emmek isterler ne uyumak 😏
balkabagianasi Domino evet benimde aklıma bunlar geldi birde masaj yapın Allah korusun bir tarafına bişey olmuş olmasın anlarsınız ozaman kucağınıza alın gezdirin sakin sakin konuşun
Zeynep_1 Şuan bahçemde bebek arabasıyla geziyorum uyusun diye hala uyumadi 4.5 aylık kafayi yemek üzereyim
G_09 Zeynep_1 seni çok iyi anlıyorum bende daha yeni yerine koydum uyudu insallah uyanmaz sende uyutursun Allah sabrını verıyor 😊