Seheer Oğlum 55 günlük burnu sürekli tıkanıyor uykuda nefes almakta zorlanıyor ağlayarak uyanıyor doktor evde nem olmadığı için oluyor dedi sizler evinizde nem olması için neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz
PoyrazinannesiEbru Seheer soğuk buhar makinesi aldım. Onun yerine pet şişede suyu dondurup peteklerin üzerine koyarsanız onda nemlendirir. Ev sobalıysa sobanın üstüne tencerede su koyup kapağını kapattmayın o da nemlendirir.
MTkutay Seheer canım buhar makinesi almalısın bende aynı sorunu yaşıyorum ne yazık ki havlu koyuyorum peteklerin üstüne ama çok kar etmiyor
PrensSelim Seheer oda nemlendirici alın,nem ölçerli termometre de bulundurun,nem 50-55lere geldiğinde aleti kapatın
Janset Seheer tekli Ocak’lar çar ondan alın bir tencereye su koyup altını minimum da açın içine bir damla okaliptüs ya da nane yağı da damlatalirsiniz
EymeninnAnnesii Biz de klimayla isiniyorduk 10 gun oncesine kadar, suan dogalgazla isiniyoruz nem sorunu cozuldu. Ben salonda kettle ın kapagini acip su kaynatiyordum birkac saatte bir. Buhar makinesi cok pahali oldugu icin bu sekilde buhar yapmistik🤷🏻♀️ Belki denersiniz😊
KubraurganAlper Buhar maminalarini asla tavsiye etmiyorum çünkü havadaki mikroplarn yere inmesen havada su kabarcıklarna tutulmasını saglyor ve bebekler ilerleyen zamanlarda çok çabuk hasta oluyor bizim doktorumuz bir kaba su koyup petek üzerine koy veya hiç sabun değmemiş bir havluyu hergün ıslatıp yattngnz odanın petek üzerine koymamızı önerdi ve şükürler olsun 1 kere kızımın burnu tıkandı 1hafta kadar sonra bu yöntem ile hiç bir şey olmadı şuan 4ay 18 günlük
Alpgdd Bizde de nem fazla. Genelde 64 ve oğlumun burnu hep tıkalı. Gündüz evi havalandırınca nem düşüyor ama pencereyi kapatınca yine yükseliyor. Odanın peteğini kapattım bugün.