Ozge_AyazEfee birprensesannesii bizde çıktı oğlum 2 yaşında iken. Flgy diye bir şurup verdi Dr. Çok çabuk etkisini gösterdi. Eğer ek gıda veya su veriyorsanız verdiklerinizin hijyenik olmasına dikkat edin. Geçmiş olsun 🌺
Milena21 birprensesannesii benım benektede cıktı flagy kulandm iyi şükür ama tekrarlayabilir dedi doktor
birprensesannesii Ozge_AyazEfee tesekkur ederim arada su veriyorum havalar sıcak diye ama doğduğundan beri var kakasinda beyaz beyaz ufak toplar
birprensesannesii Fadinasuh hic bi belirtisi yoktu bende sadece kakasinda doğduğundan beri beyaz beyaz süt bezesi seklinde toplar vardı çocuğu emdirdigin için oluyor dediler çevreden o yüzden bu zamana kadar bekledim doktora goturmedim ama bu hafta salı günü gittik kaka tahlili verdik gerçekten şüphelendigim gibi amip varmiss birprensesannesii
Fadinasuh birprensesannesii birprensesannesii çok geçmiş olsun Allah açil şifalar versin bebişe birprensesannesii
birprensesannesii Ozge_AyazEfee ilk aylarda hamileykende dahil ben hep hazır su kullandım çeşmeden su icmedim simdi aritici taktırdım ariticidan kullaniyoruz