Duygufbetul Iyi aksamlar arkadaslar bebegimin alerjisi var ama neye oldugunu bulmaya calisiyorum. Son gunlerde yesil kaka icinde siyah siyah parcaciklar oluyor. Bi fikri olan varsa yardim edebilir misiniz 😏
Tugceeeee12345 Duygufbetul o siyahlar genelde Demir takviyesi aldığında oluyor veya muz yendiğinde alerji jel kıvamında ishal kaka kakada kan olması ve Tamamen mukus jel kaka oluyor benim oğlumun da alerjisi var bıraktık süt ve ürünleri tavuk ve ürünleri tüketmiyorum yaklaşık 3 buçuk aydır şuan maşallah güzel gidiyoruz bu sıcaklarda oğluma asla denemem yumurta vs yaz geçsin daha sonra başlayacağım b12 takviyesi başlamayı düşünüyorum doktoruma danışarak 2 ay sonra zaten Demir kullanıyoruz anne sütü alıyor kalsiyum ihtiyaçı oradan alıyor bu şekilde 😇
Beyza44 Benimde bebeğimin öyleydi ama mukusda vardı kakasinda tahlil verdik doktor süt alerjisi olabilir inek sütünü kes 2 hafta sonra tekrar tahlil yapalım dedi bakalım diyet sonuç verecek mi bende bekliyorum
Beyza44 Cansuu1 bezinden tahlil kutusuna 2 çay kaşığı kadar kaka koydum verdim 1 saat içinde sonucunu aldım
Cansuu1 Beyza44 bı kere behcet uza gıtmıstık kaka tahlılı de ıstedı doktor ama yapmadı benımkı kaka verememıstık
Duygufbetul Tugceeeee12345 muz da yemedim demir takviyesi de almiyoz aslinda. Ben sut urunleri de tavuk urunleri de iki aydir yemiuorum alerjik olma ihtimali olan hicbi seyi yemiuorum iki ayda 8 kg verdim ama hala duzelmedi bizimki
Duygufbetul Ahsenp ilk basta kakadan suphelendim ama sonra arastirdikca her belirtinin oldugunu gordum. Gecmeyen pisik, kulak arkasi dokuntusu, hiriltili nefes alik verme, zor kaka yapma kopuklu yesil ve mukuslu kaka asiri bi karin gurultusu