DenizAlpinAnnesi 6 aylik oglum ne emekleyebiliyor nede oturabiliyor sadece dönüyor , sizce daha erken mi yoksa anormal bir durum mu?
_pln_ DenizAlpinAnnesi canım bebeğim 10 aylık henüz yeni başladı emeklemeye. Ayrıca 6. Ayda oğlum çok sağlam olmasada oturuodu ama 8. Aya kadar asla dönmedi her bebeğin gelişimi farklı 🤷🏼♀️
Elifhira02 Normal canım benim de bebeğim 6 aylıkta sadece dönüyordu herşey yavaş yavaş şuan 9 ay 15 günlük emekleme etrafı dağıtma tutunup ayağa kalkma herşey var masaAllah bebeğine zaman tanı
Deletedmom388 DenizAlpinAnnesi 7.ayda döndü bir anda,8.ayda oturmaya başladı, 8ay19günlük emeklemiyor sürünüyor🤷🏻♀️Her bebek farklı zamanla hepsi oluyor🌸
Elifhira02 Yeğenim de şuan 9 ay 19 günlük asla oturgu yerden hareket etmiyor her bebeğin gelişim şekli farklı
Kumsal06 DenizAlpinAnnesi bnce normal canm benm kzimda 6 aylik emeklemio ayaklanrina destek vernce gidiyo oturuyo donuyo yuruyecte yuruyo ama daha zamni vardir bence her cocugn gelisimi farkli cnku canm
DenizAlpinAnnesi Mom104 yoo gayet gercegim saka olan sizsiniz 🤨 bi fikriniz yoksa postumu bos gereksiz yorumlarla mesgul etmeyin
bbmbbm DenizAlpinAnnesi daha çok erken ayrıca her çocuğun gelişimi farklı. Doktorunuz gelişimi açısından bi sorun görmediyse kafaya takmayın her şeyin zamanı var.
DenizAlpinAnnesi Tessekkür ederim yorumlariniza doktorumuz pek ilgili olmadigi icin sizlere sormak istedim ilk anneligim insan bilemiyor internettede türlü türlü seyler yaziyor . Sagolun icim rahatladi
Kubra89 DenizAlpinAnnesi Benim oğlum 8 bucuk aylik daha yeni emeklemeye başladı cocunlukla yuvarlanarak yer degistirip oturuyor 😊 dişleri cikmadi daha ama cümle kuruyor. Her cocuk farkli gelisim gösterir. Gelisim nöbetlesedir. Her donem farkli bir gelişim gösterir endişelenmeyin.
Keremozaninannesi DenizAlpinAnnesi benimki 5.aydan sonra kafasıni tutmayı 9 aylıkken de emeklemeyi öğrendi bence biraz zaman tanıyın eninde sonunda yapıyorlar kimisi erken kimisi geç