Zeynepmeryem01 Bebeğim 7 bucuk aylık bugun yaptım kemik suyu etlerini ve iliklerini de yedireyimmi sizce yoksa sadece suyu mu?
GUBILIK Zeynepmeryem01 hatta etleri blender yapın et suyunun içinde. Buz posetlerıne koyun. Dondurucuya atın. Enfes oluyor. tavugu da o sekılde yapıyorum.
Tatliskooo Zeynepmeryem01 ilikleri de suya boşaltıp buzluğa porsiyonluyorum. Adı üstünde ilikli kemik suyu😊
Zeynepmeryem01 Senihaaa ağır olurmu acaba dedim köfte gibi etleri ilikleri yuvarladım tek kullanım attım buzluğa
Senihaaa Zeynepmeryem01 ben hep ilikli kuzu kemiği kullanıyorum canım yeni pişmişken alıyorum içinden iliklerni beyaz olanları tabi syaha dönenler oluyor onları vermiyorum oğluma ağzına veriyorum yediği kadar sonrası için buzluğa sadece suları atıyorum yani
Senihaaa Zeynepmeryem01 canım benim kemiklerimin üzernde et olmuyor direk kuru kemik yani eşim et işiyle uğraşıyor o en güzel ilikli yerlerini ayırıyor etini de iyice sıyırıyor üzerinden bende ve gelince 8 saat kaynatıyorum sonra hoop buzluğa
Senihaaa Zeynepmeryem01 bilmiyorum ki hiç valla eşim anlıyor bu işlerden o öyle yapıyor hep bize de oğluma da
GUBILIK Zeynepmeryem01 etli de olur. ilik çıksın diye az sirke de koyun suya. etleri de blenderdan gecırın. Oyle buz posetine koyun.
iki_erkekannesi31 Tatliskooo bende öyle yapıyorum. İliklerini tel süzgeçte ezdim suya karıştırdım. İliğini vermedikten snra ilikli keöik suyunun anlamı kalmıyor diye düşünüyorum
Cnprtk Kediannesi yani bende öle düşünüyorum bebeğim kusan bir bebek ağır gelir mi diye düşünüyorum kokusu bile ağır faydalı ama kararsızım vermekte 🥺