annediyebiri Mom104 aslında orda kardeşine maaşını söyleyip kimseye söyleme demesine takılmış ben kimsemiyim diye üzüldüğünü anladım ben 🙈
Dnz355 Ikram Mom104 yeni oldu er olarak gitti yeni maaş alıcak heralde diyorum ya olayı zaten sorduğum.felan yok özellikle benden niye saklarlar bunu diyorum
Dnz355 Zhrnz hayır şimdi nasıl benim yanımda özellikle konuşmuyorlar diyorum ya çocuğun astsubayligimi bile demediler ben bunun artniyetli anlatmak.isyiyotum yoksa maaştan banane sormam etmem de zaten
Mom62636362 Dnz355 mesleği de maaşı da saklamaları çok anlamsız. Aynı zamanda sizin kafanıza takmanız da anlamsız. Aynı zamanda kaynınızın maaşının ne kadar olduğunu kendi aralarında konuşmaları da çok anlamsız. Bildiğiniz anlamsızlık silsilesi
Dnz355 Zhrnz eşim soyluyo zaten görümcem.sakliyo hayır saklanmasına gerek.yok ben bunu hicbir zamab sormadım zaten ama hepbirlikte ortadankonustiklari konuyu benden niye saklıyorlar ben bunu diyorum
Begum64 Dnz355 biraz nedenini kendinizde mi arasanız acaba’? Belki daha önceki tepkilerinize ya da konuşmalarınıza dayanarak böyle yapıyorlardır. Ya da sadece öyle denk gelmiştir.
Mom62636362 Dnz355 yok anladım canım, yani önemli bir şey değil sizi de ilgilendirmiyor ama özellikle saklamaları çok garip, insan bu sefer de gıcık olur yani ne alaka neden özellikle saklansın değil mi
Mom104 Dnz355 hayat bunları dert etmek için çok kısa anın tadını çıkart boşveeeer kim kime ne demiş ne gizlemiş 🙋🏼♀️
Dnz355 Mom62636362 işte bunu anlatıyorum yani saklanacak birşey değil bu yani ben bu insanlardan daha iyi niyet bekleyemem yani
Zhnce Dnz355 ben iki abimin ablamın eşinin hatta babamın maaşını bile bilmem Eşimin maaşını da ne kendi ailem ne onun ailesi bilmez gerek yok Ben söylemeyi tercih etmiyorum şahsen Sizin olayı bilmiyorum sadece bu konu için yorum yapmak istedim 😊
Zhnce Dnz355 belki beklenti içine girmeyin diye söylemiyorlar dicem ama senin kocan biliyor sonuçta O zaman anlamsız yanı senden saklanması hani bilme diye dalavere çevirmeleri anlamsız Ama senin kocanda da hata var Çünkü Bi tek bu konu için değil her konuda demekki ailesiyle arasında olan basit bi konu bile olsa sana söylemiyor demekki
Zhrnz Zhnce hahah bende bazen zhyle baslayankari goeunce ben yorum yapmadim diyip tekrar bakiyorum gercekten zhnrler cok masallah bize 😆😆
Dnz355 Zhnce eşim bana soyluyo diğerleri gizliyi haa gizlesinlerde ben ona takilmadim geçen burda beni linclediler şöyle böyle diye hiçte haksız değilmişim.cunku arkamdan dönen dolaplar ortada yani
Deletedmom_9857 Dnz355 demek ki mesafeyi fazla koymuşsun😕 ama sana demek zorunda değil kimse onlar kardeş elbette aralarında konuşma geçebilir fazla takıntı yapmışsınız
Dnz355 Deletedmom_9857 evet bana demek zorunda değiller zaten demek.zorundalar demiyorum ama ben varken neden yok öyle birşey demiyolar ben bunu diyorum yoksa banane benim kocamın maaşı var Allah a şükür hiçbirşeyimde eksik kalmaz yani
Zhnce Dnz355 boşver saklasınlar sende ona göre davran madem senden bir şeyleri gizliyorlar zamanı gelince yüzlerine vurursun Linç edilen konu elbise olayıydı sanırım orda da haklı olduğunu düşünmeye başladım açıkçası İnsanı adam yerine koymuyorlar ama kendilerine hürmet bekliyorlar Yapacak birşey yok insanları değiştiremiyoruz kabullenmek zorunda kalıyoruz