bsrkrgx Eyllkck bende bunu merak ediyordum ince uzun kol zıbın ve alt giydiriyorum ama terliyor artık kısa kollu uyutma zamanı geldi sanırım üşür mü diye tedirgin oldum
Ahanife Eyllkck benim evim şuan 22.6 derece aslında iyi bir derece sadece tulum giydiriyorum üstünü falanda örtmüyorum ama 30 da bence çıt çıtlı ile yatsa yeter yakında benim evimde 28 29 bulur öyle yatırırım 😊
Eceoyku Kızım Citcitli badi tişört çorapla uyuyor sort yada pijama giydirmedim o halde bile su gibi ter oluyo giysirsem yanacak galiba yavrum gece uyurken kundak yapıyorum ben bir de
Emir35 Tek kısa kollu badi ile yatırdım.Gun içinde 35 derece akşam 27 derece yanıyoruz.izmir sıcağı yapacak bı şey yok
Huriye92 Adanadan selamlar 🙋♀️Burası 41 derece klima sezonunu açtık biz 🙈 diyeceklerim bu kadar nefes alınmıyor 😂 oğlum buhran geçiriyor klima olmayan yerde
Mom0870 Eyllkck kısa kollu çıtçıtlı, şort giydiriyorum benim ev de 29 derece🥵 pişer kuzular böyle bile terliyor oğlum
[silindi] Bende sadece zıbın yeter, ara sıra kontrol edin sırtını üşüyorsa bi ince kat daha giydirin.. biraz üşümesi de iyidir alışır ve ileride arkadaşımın çocuğu gibi her soğukta hastalanmaz..
Sarezgi @Eceoyku kundak yaptığınız için o kadar terliyordur neden yapıyorsunuz havalar çok sıcak artık bunalır insan
Yigitkomuz_ Eyllkck 3 gundur ne sıcak ya daha yaz bile gelmedi bu yaz yanicaz evlerde anlaşılan disarlarada atamicz kendimizi rabbim yardım etsin bugün daha bi sıcak bende kısa kollu yatiricm dun uzun kollu zibinla ince alt gydrdm üstünü ortmedim bugünde kısa kollu ve sort giydrcm çünkü dün biz bile ne üst örttük ne üşüdük kısa şeylerle uyuduk 11 aylık bebegim üşümez diye düşünyrm
aselafra Antalya da yaniyor 41 dc napacaz bilmiyorum dışarısı kabusdu zaten simdide sicak geldi kaldik yine evlerde