18052020 Bebeğim 28 günlük kucağımda uyuyo beşiğine yatırınca uyanıyo emzik verdiğimde uyumaya devam edyo bu durumda emzik vermeye devam edymmi meme reddi olur mu korktuğum için vermek istemiyordum 🤨🤨🤔🤔
milasmommy 18052020 Bende şurada bekleyeyeyim 6 günlük bebişim sadece memede uyuyor yerine koyduğum an ayılıyor. Bugün neredeyse 6-7 saat uykuyla durdu tüm gün pek uyuyamıyor. emzik versemmi kararsızım. Zaten göğüs ucumda yok en başından beri slikon göğüs ucuyla emiyoe sanıeım emziğede hemen alışır diyorum ama kararsızım vermeli miyim ??
Emircik 18052020 ya memeni vercen devamlı ya emzik seç 😀 dalınca usulca Çek emziği benim bebe de emziksiz uyumaz
Eyllmom 18052020 emzik meme reddi sebebidir. Emdiği zaman tokluk hormonu salgılar ve gercek memeye geldıgınde tok oldugunu hıssedıp az emer. Kılo alımıda düşer ileridede memenızı istemeyebılır . Bence bu riski almaya degmez yınede en ıyısını sız bılırsınız
Seymen1905 Benim de Bebeğim 19 günlük yeni yeni emzik veemeye başladım doktorumda verebilirsiniz dedi memeyi bırakmaz ben 4 gündür veriyorum emziği memeyide düzenli emiyor şükür
Dezemet 18052020 hiç emzik vermek istemiyordum. Ta ki sarılık yüzünden hastaneye yatana kadar. Işın alırken durmayan bebeğime doktor Ağzına latex eldiven verecek olunca, hemen gidip emzik almıştık🤦🏼♀️ Çok seviyor emziği ama uyumaya geçişte ya da çok gazı olup ağlamadıkça vermemeye çalışıyorum yine de.
Semosh Yeni doğan bebekler sürekli memede kalmak istiyor anne kokusu güven hissi oluşturuyor o yüzden bıraktığımızda uyanıyorlar ben de emzik verdim meme reddi olmadı şimdilik 2,5 aylık olduk çok şükür çok bağımlı değil uykuya dalınca alıyorum emziği
Eyllmom 18052020 siz daha iyi bilirsiniz ben sadece bu konuda uzman olan kişilerim söyledıklerını söylüyorum her bebek farklıdır bazısında yapar bazısında yapmaz 🤷🏻♀️
Gulsum71_ 18052020 bende ilk zamanlarda emzik verirsem meme reddi olur diye ama hiç birşey olmadi aciktigi zaman mecbur emiyor benim kizmda aglardi huysuzlanirdi uyuturken bile aglardi şimdi karni tok olunca emzigini agzina veriyorum emerek uyuyor