Aysenur24 İstanbul sıcagına dayanamıyorum Ciddi ciiddi sureklı kıyafet degıstırıyorum bır haftalık lohusanın dramı 🥴🥴
Derya91 Aysenur24 İlk başlarda terleme çok oluyor evet benim lohusalığım geldi aklıma şimdi okuyunca 😊yastık kılıfı ıslanırdı yaa kafamı koyunca öyle bi ter 😓 ama uzun sürmüyor biraz sabır 😊
Eyllmom Aysenur24 öncelikle hayırlı evlatlar olsun inşallah 😊 ilk haftaşar vücudunuzdakı hormonlar o kadar yüksekten bırden sıfırlandı süt üretıyosunuz bebek ıcın ekstra enerjı gıdıyor terlemeler cok oluyor bıde sıcakta etken halıyle
gozdeteacher Aysenur24 4 ay 22 günlüğüz, hala her emzirme sonrası kıyafet değiştiriyorum. Menopozlu teyzelere döndüm 🤦🏼♀️😂
Tprk1802 Aysenur24 40 gün boyunca normal ödemi narkozu evet varsa tabi terle atıyorsun, 40 dan sonra kilona bağlı olarak ter oluyor.sırtına ince bir tülbent koy terinğ çeksin ,lohusa sıtması diye bişi var aman diyimm dikkat
Rzgr Aysenur24 oglum 14 bucuk aylik. Kilolu degilim hatta cok zayifim. Normal zamanlarda hic terlemem ama hala emzirirken terliyorum. Sanirim bebegimi emzirirken hormonlar bir baska calisiyor.
Aysenur24 Rzgr masallahh benımde kılodan yana sıkıntım yok kac lt su ıcersem ıceyım resmen ter olarak cıkıyor wcye ugradıgım yok ılgınc tez vakıtte gecmesı dılegımle🤲🏼
Aneslina Aysenur24 hele de bir yere gittiğinde bebek ağlıyorsa durmuyorsa emzirmen gerekse ve sen acemi anneysen o terlerin 2 katını düşün 😫