Deletedmom315 Kızlar 12 gün önce sezaryan doğum yaptım .Lohusalık sendromu herkeste oluyor mu. Bende pek bı değişiklik olmadı gibi. Merak ettim olmayan var mı ☺️
Agg0207 Deletedmom315 canim ilerleyen donemdede olabilir ama bende su sekilde oldu hep uyumak istedim tumgun nerdeyse annem 1 ay kaldi benimle o gidince resmen yikdim o zaman basladi bende biraz bu lohusa sendromu annemi ozledim hep onunla olmak istedim bana cok yardim etti cunku bebegim hic durmuyordu
Begonia4 Deletedmom315 Bende hiçbir şey olmadı bir hafta sezaryen sıkıntısı oldu tabii omdan sonda hayatıma normal devam ettim artık güzel kızım eşlik ediyor tabii🤗
Sum87 Deletedmom315 benim oğlum küvezde yatmıştı bir hafta kadar o zaman depresyonun anasını ağlatmıştım . Sonra herşey düzeldi ekstra birşey yaşamadım çokca şükür ☺️
Deletedmom315 Agg0207 ayy valla canim ilk. Hafta annem bizde kaldı sonra annemlere geldik eşimde burdayiz annemde kalıyorum bende herşeyimi o yapar bebekle ben ilgileniyorum . Acaba sonradan mı olur inşallah olmaz.
Tuba Deletedmom315 Biraz kişiye ve çevresine bağlı. Ben lohusayken eşim iş yerinden izin almıştı ve bana evde destek olmuştu. Annemi falan karıştırmadım hiç ve rahat bir lohusalık geçirdim diyebilirim😇
Esilaligunler Bende ilk 10 gün oldu acaba yetebiliyo muyum aç mı kaldı ben buna bakabilicek miyim diye ağlayıp duruyodum😂 şimdi 24 günlüğüz yavaş yavaş alıştım artık bende annemde kalıyorum 40ım çıkana kadar inşallah eve gidince o sendroma girmem🤷♀️😂
Deletedmom315 Tuba annem olmasa çok zorlanirdim ben ilk hafta sezaryan olduğum için kendime zor bakiyordum
mrvcr Deletedmom315 bende de hiç olmamıştı. hatta kayınvalidem “yoksa da varmış gibi yap, nazlan azıcık. böyle lohusalık mı olur” diyodu 😂😂😂
DogaLina Deletedmom315 ben ✌️Benim haricimde herkes sendroma girmişti 😆 etrafımdakileei organize etmekten fırsat bulamadım 😆 eşim sendroma girdi bizde 😆
mrvcr Deletedmom315 şimdiye kadar olmadıysa olmaz bence korkma. herkes de olacak diye bişey yok, biz de şanslıyız demek ki ☺️
Tuba Deletedmom315 Beni annem daha çok delirtiyordu yok çocuk açmı yok şu yok bu diye o yüzden yanımda kalmasını istemedim eşim çok daha rahattı bu konuda 😅 kimin yanında rahat ediyorsanız onu yanınızda tutun yoksa ciddi anlamda sendroma düşersiniz
Deletedmom315 Tuba annemin yanında iyi eşimde burda kalıyor zaten . İyi olana kadar biraz daha burda dururuz sanırım 😅
Tuba Deletedmom315 İnsan kendi evindeki rahatlığı başka bir yerde bulamıyor aslında🥰 umarım çabuk toparlanır evinize geçersiniz🙏🏽
Zhrnz Deletedmom315 3 dogum yaptim en suan lohusayim 1 ayligiz lohusalik nedir hic bilmem 🙈 sadece bazen duygusala bagalyip bebek aglayinca aglarim o kadar 3 cocuk olunca haliyle aglama geliyo😆