Drycyln Herkese iyi akşamlar Bebeğim 1 ay 23 günlük son iki gündür ellerini emmeye başladı . Sürekli ellerini ağzına götürüyor . Salya durumuda başladı ellerini emmesi için cok erken değil mi ? Başına gelen oldu mu ?
Cennetkusum Drycyln senin bebegin erken başlamış canim. Benim kızım 2 buçuk aylık 15 gündür dediklerinizi yapıyor ☺
Aysimayyy Drycyln aynı durum benim bebeğimdede var. Ellerini yumruk yapıp ağzına götürüyor pek emmeyi beceremiyor ama uğraşıyor. Bide emzik emmeyen bebek o yüzden olabilir.
Zeyzey2616 Tuba Yüzünü gözünü cok avusturup çiziyo diye eldiven giydirmek zorunda kalıyorum bende çoğu zaman yaa . Keşfetmesi için açıkta bırakmak istiyorum ama arada anca açabiliyorum.
Zeyzey2616 Benim bebegim de 1 ay 16 günlük. Elini agzına öylece sokmaya çalısıyo😂 tükürük yapıyo bide artık dudaklarında baloncuklar gibi 😁
Tuba Zeyzey2616 Açık bırakın eldiven takmayın böyle böyle keşfedecek yanında durun dikkat edin gözünü çizmesin. 🥰
Zeyzey2616 Tuba emerken takıyorum cok yüzünü gözünü ovusturuyo o zaman. Normal keyfi yerindeyken çıkarıyorum ya da uyurken