Ynsnrgl Merhaba arkadaşlar. Tecrübeli annelere sormak istiyorum 8 aylık bir bebeğim var ağız diş temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Fırça almalımıyım alsam nasıl firçalamam gerek bu konusa yardım edebilirmisiniz
Sum87 Ynsnrgl diş temizleme mendilleri var onlara bir bakın derim instada mühendisinoglu var o paylaşmıştı içeriği temiz bir üründü 🌸
araskuzumm0918 Ynsnrgl 19 aylık oğlum yeni başladık dırçalamaya ,bir yaşına girdiğinde parmak fırçalrla kendim fırçalıyordum,mendillerde iş görür
Ssevey Ynsnrgl Bende ilk oğlumda bilmiyordum fırçalayamıyoduk haliyle ama sonra öğrendim lı parmağa takılan silikon diş fırçaları varmış sen eline takıyosun fırçalıyosun bak derim internetten çok mantıklı geldi bana kızımında çıksın alıcam çünkü oğlumun fırçalamadığımız için iz kaldı
Ynsnrgl Ssevey baktım internetten buna da erken diyen var diş yapısını bozan var diyen var eline bezi koy suyla karbonatla sil diyolar ama ben bunu gördüm heves ettim acaba bi sorun olur mu
Ahseninannesii @Ynsnrgl 14 aylık kızım r.o.c.s marka fırça kullanıyoruz diş macununa henüz geçmedik yutulabilir ama erken diye düşünüyorum💐
Ssevey Ynsnrgl Valla canım arkadaşım kullanıyordu 8 9 aylıktı bebeği bi sorun olmadı ama yinede sen bilirsin 😍