Oglumvebennnnnnn Kızlar doğumdan sonra acayip sivilcelerdim. Gitmiyor da 2 ay olacak daha da artıyor. Basına böyle bir şey gelen var mı? Cildiyeye gitsem ilac vs verir mi bilmiyorum ki. Sudocrem sürdüm biraz iyi gibi oldu ama sadece kızarıklık alıyor
Mahinursmr Oglumvebennnnnnn ben dogum yapalı 1.5 ay oldu asırı sivilcelendim hepde cene kısımlarmda yanagımın alt kısımlarında cıkıyordu sakal gibi hep gülsuyu sürdüm sadece gecirdi ama izler kaldı onlarda zamanla geciyor 😊
Alparslanmom Oglumvebennnnnnn benim doğumdan sonra olmadı da 3 aylık iğne vurdurdum ondan sonra aşırı sivilcelenmeye başladım her sabah uyandığımda 2 3 tane daha ekleniyor yanlarına çok kötü olmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım bende
Alparslanmom Oglumvebennnnnnn oksizinc dedikleri bu aralar çok meşhur sivilce kremi var onu kullandım daha çok çıktı gibi oldu sanki kremden mi iğnenin etkisi mi onu da ayırtedemiyorum
Tudiiiim Madecassol diye bir krem var mucize gibi biley onu kullanabilirsiniz ayrıca emzirirkende kullanılıyor sağlık ocağına yazdırırsanız 7 kliraya alabilirsiniz
Oglumvebennnnnnn Alparslanmom bence iğnenin etkisidir çünkü o baya hormalnları delirtiyor. Sinirlilik bile yapıyo
Alparslanmom Oglumvebennnnnnn zaten yan etkilerinde yazıyor akne yapacağı. Sinir yaptı sivilce yaptı bide bitmeyen bi adetim var şuanda alt üst oldu herşey