aybukemom Kızlar malum havalar ısındı . Burda bugün 38 derece . Haliyle dondurma yemek istiyorum ama annem emziren anne dondurna yemez bebek hasta olur diyor . Siz yiyor musunuz
Nekwam aybukemom tebiki yoksa nasi duralım 🤣🤣 Allahimm hamileyken kocamınkini bile yerdim de hala söyler 🤣🤣
Sevgi1 aybukemom ben yemiyorum dondurma cünkü diyetteyim ama gecen snee fln hep yedim 2.3 aylıktı hic hasta olmadı
Neib Banada yedirmemişlerdi neymişte sütüm üşürmüş sonra bebekte midesini üşütürmüş sonrada kusarmış bilmem ne bilmem ne🤦🏻♀️
Banumete aybukemom temmuzda doğum yaptım hep yedim hiç de bebeğim hasta olmadı 🙄 bilemedim neden öyle dediklerini?
aybukemom Banumete sütün üşür bebek hasta olur diyor bana pek mantıklı gelmiyor ama yinede sorayım dedim
Banumete aybukemom ben yedim bana benim hasta olabilieceğimi söylediler bende bişey olmaz diyip yemiştim sadece gaz yapıyor bildiğim bu kadar ama saçma bir süt idrar üşümez batıl inançtır heralde 🙄
Aryasare aybukemom Canım ne zaman isterse yedim 😁 Çok şükür bişey olmadı hurafe onlar 😁 Hepte soguk su içerim yaz kış 😊
Mom35 aybukemom ben yedim hiçte öyle bişey olmadı 🤦🏻♀️ eskiler nasıl bu kadar şeyi uydurmuslar, nasil bunları yaymislar merak ediyorum
aybukemom Mom35 bende bilmiyorum bide ekmeği kuru yeme bebeğin bağırsaklarına batar dedi geldi su döktü ekmeğe annem 😂 dedim yuh anne asit bunu eritecek yok yok sen beni dinle diyor
Eyllmom aybukemom oo hem emzıyırum hemde dondurma yıyorum alakası bıle yok dondurma direk sütüne mi gidiyor sankı hem vucut sucaklıgın 37 derece dırek süte gitse bile gıdene kadar ılık olur 🤣 ye gitsin afiyet bal şeker olsun
Mom35 aybukemom Banada lohusalikta gelen giden bişey söylüyordu. Ben inanmıyorum diyordum ama sonra yine aynı 😃😃 ömrümde duymadıgim şeyleri lohusayken duydum 😃